2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همش میگم کاش نخریده بودم

فکر کن نخریدی. ولش کن. یه روزی پدر همکار داداشم پس انداز زندگیشو داد دلار 30 تومنی. اومد پایین . مردم مثل الان خوشحال که داره می یاد پایین و .... بنده خدا سکته کرد. بچه هاش دلار ها رو فروختن و  رسوندنش به همون مبلغ پس اندازش و گولش زدن که بیا درست شد و پولت گیرت اومد. الان دلار چنده؟؟؟؟

من ۱۰۰ گرم طلا خریدم بشه ۳ دهنم سرویسه 😂

مگه فقط طلاست؟

توافق شه طلا بیاد پایین همه چیز میاد پایین واس بیست سی تومن سود خودتون به به خاک سیاه نشستن جوونا راضی نباشین توروخدا😭

مگه فقط طلاست؟توافق شه طلا بیاد پایین همه چیز میاد پایین واس بیست سی تومن سود خودتون به به خاک سیاه ...

فک نکنم بقیه چیزا بیاد پایین 

چه دل خجسته ای داری😑😕

منم طلا خریدم الانم میگم کاش بیاد پایین بیشتر بخرم 

ولی اینکه همه چی بیاد پایین ن بابا

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

ببین من میگم چه بخریم چه بفروشیم بازم پول تزریق میشه با بازار و به نفع دولت هست

دقیقا. مردم از ترس ارزونی می فروشن و خودشون می خرن. دوباره که دیدن بازار راکد شده و دیگه فروش کم شده شروع می کنن به شیب صعودی دادن

دقیقا. مردم از ترس ارزونی می فروشن و خودشون می خرن. دوباره که دیدن بازار راکد شده و دیگه فروش کم شده ...

خب تکلیف چیه ؟ 

مگه فقط طلاست؟توافق شه طلا بیاد پایین همه چیز میاد پایین واس بیست سی تومن سود خودتون به به خاک سیاه ...

خدا کنه گوجه و بادمجان و پرتقال و سیب زمینی هم بیاد پایین. ما راضی هستیم

علت ارزون شدن هجوم مردمه برای فروش تموم بشه بالا میره انس بالا رفته الان طلا باید ۸ و خورده ای باشه

ب توافق ربط داره ؟