2777
2789
عنوان

زندگی تو کیش

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 29 پست

خانواده همیشگی نیست از ی جایی به بعد باید سفر مستقل شدنت شروع کنی خوبیش اینه ک تنها هم نیستی و با همسرت این مسیر طی میکنی پس اینده نگر باش و اگه کیس خوبیه با احساساتت ک چند سال بعد ممکنه تغییر کنه تصمیم نگیر 

میتونید سر بزنید بهم 

این بند نافی ک تو رو از زندگی انداخته قطع کن لطفا

۱۱۷۸۰ 🥀🕊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعدم کیش از لحاظ اب و هوایی اصلا برا زندگی خوب نیست ما دی ماه رفتیم گرررم‌ بود کولر هم روشن آخه نمیشه زندگی کرد

درخواست دوستی ممنوع متااااااهلم دوتام بچه دارم  عااااشق شوهرمم هستم تفهیمه👍👍👍🙏

من به خانوادم اصلا وابسته نبودم،۱۰۰۰کیلومتر دور از خانواده ازدواج کردم،وپشیمون شدم...اگر خودت اهل تف ...

میشه دلایل پشیمونی بگی

من شرایطم مشابه شماست اصلا وابستگی ندارم و اینکه عاشق هم دیگه ایم ولی خب بازم یکم تردید دارم 

تا خدا هست دلیلی برای نا امیدی نیست...
رد كن عزيزم اين شرايط برا كسي مناسبه كه اين حجم وابستگي نداشته باشه كيشوندا درامد خوبي دارن اما همون ...

اهل شهر خودمه

کاربری از تاریخ ۲ آذر دست نگین خانوم🥰

عزیزم اینم بگم زندگی بالا وپایین زیاد داره،مثل بارداری وتولد بچه،اتفاقات ناگهانی،اینم در نظر بگیر

منم فکر به همین کردم و پشیمون شدم از ازدواج شهر دور 

اینکه توی خشن ها تنها باشم حاملگی زایمان خودت تک و تنها 

میشه دلایل پشیمونی بگیمن شرایطم مشابه شماست اصلا وابستگی ندارم و اینکه عاشق هم دیگه ایم ولی خب بازم ...

من وهمسرم عاشق هم بودیم،ولی وقتی ازدواج کردم،دیدم چقدر زندگی سخته،مثلا اگر بیمار بشی،یکیو نداری بهت رسیدگی کنه.من بعد تولد بچم تا چهار سال افسردگی گرفتم.شوهرم یه مدت بیمارستان بستری بود،منم شاغل بود،بعد سرکار میرفتم خونه،واسش غذا درست میکردم ومیرفتم بیمارستان،یعنی داغون شدم...

آره خیلی گرمه و گرون

اره خیلیییی گرونه یه خونه کوچیک خیلییییی معمولی ۱۵تا ۲۰ 

خوراکی هارو که نگم 

البته بستگی. به خودت داره ببین میتونی با اون تنهایی کنار بیای توی روان حاملگی زایمانت جشنا همه تنهایی خودتی و خودت

زندگی تو غربت خیلی سخته من وابسته خانواده ام نبودم ولی الان بعد ۱۷ سال زندگی هنوز عادت نکردم و دلتنگی زیاد میکنم فاصله هم حدود ۷۰۰ کیلومتره بیشتر زمانهایی که میتونستی با خانواده بگذرونی ولی کسی نیست پیشت اذیت میکنه آدم رو توی خوشی ها و دور از جون مریضی ها 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞