2777
2789

هرسال دوستام متفاوت بودن😆

ابتدایی ها رو نمیبینم اصلا.از راهنمایی به بعد خبر دارم از بیشترشون.

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

من یه دوست داشتم تو حسودی لنگه نداشت

شب و روز درس میخوند و میومد مدرسه میگفت وای نخوندم امتحانو لغو کنین بعد دبیر امتحانو لغو نمیکرد بعد نمره ش خوب میشد میگفت نخونده م اینقد گرفتم میخوندم چند میگرفتم :| بعد وقتی یه نمره ی من از اون بهتر میشد سه روز باهام قهر میکرد تا بتونه خودشو به من برسونه

واقعا حسود بود

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه چهارم بودم یکی از دوستامو شوهر دادن. پنجم که رفتم دیدم با چادرگل گلی اومده از سبزی فروشی کنار مدرسه خرید کنه طفلی. الان چه بسا نوه هم داشته باشه😁

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

میگم با چادر گل گلی  پز نداد بهت😆

فکر کن نده😁😁

یه دوستی داشتم اول راهنمایی ازش متنفر بودم! ولی اون منو دوست داشت هرسالم تو کلاس هم میفتادیم تا رسید به دبیرستانو انتخاب رشته من رفتم ریاضی میدونستم اون عاشق تجربیه، خلاصه اولین روز مدرسه که سرکلاس حاضر شدم دیدم بله این عاشق دل خستمم هست😩

خیلی شیک ۳ساله دیگه درکنار هم بودیم تا کنکورو دانشگاه رسید با کمال تعجب هردومون یه رشته ی علوم پایه ی فردوسی قبول شدیم وبازهم کنار هم بودیم 

دیگه به این نتیجه رسیدم ما قسمت همیم بهتره بیخود با سرنوشت نجنگم😅

الانم همو میبینیم و واقعا بهترین دوستم هست

بفرمایید یه   فنجون خبررر داااغ😊😊

یه دوست داشتم کلاس پنجم خیلی با هم خوب بودیم جون جونیه جون جونی . روز آخر مدرسه ها دید من دارم با یکی از بچه های کلاس حرف میزنم . قهر کرد و رفت . دیگه پیداش نکردم . 

اما دو ماه پیش تونستم یه نشونه هایی ازش پیدا کنم خخخخخ 

ولی الان نمیدونم رفتارش چجور شده . اون زمانا که خیلی مغرور بود . دوست دارم ببینمش لااقل ببینم چه شکلی شده .. خخخ

منم یه دوست تو دوره راهنمایی داشتم همکلاس نبودیم ولی

من برا کاردستی یه پیش بند خوشگل دوختم و نمره خیلی خوبی گرفتم

ازم گرفت که ببره به معلمشون نشون بده نمره بگیره

دیگه پسش نداد . هنوزم چشمم دنبال پیش بندمه

آهای دوست جون پیش بندمو پس بده