2777
2789
عنوان

اقایون سایت

164 بازدید | 22 پست

از نظر پسرا چه دختری جذابه ؟ مهمه 

الکی نگید ها خودت باش فقط

تو زندگیم یک نفر بود خیلی دوسش داشتم بین خودمون بمونه ها هنوزم دوسش دارم امانشدکه بمونه رفت بعد اون دیگه نتونستم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم ادما میان ومیرن باهام گرم میگیرن که بهم نزدیک بشن اما من تو یه دنیای دیگم عین خیالمم نیست با سرد بودنم کاری میکنم که ازم دور بشن که باورشون بشه بی احساسم که ازم بدشون بیاد وفاصله بگیرن مریض نیستم ولی وقتی ییار یه نفر واز ته قلبت دوست داری دیگه هیچوقت این حسو نمیتونی با کس دیگه ای تجربه کنی میدونی حسای واقعی هیچوقت فراموش نمیشن فراموشی برای کسایی که یا از روی هیجان با تنهایی یک نفرو دوست دارن که توی که حست واقعیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پرتکرارترین سوال سایت در چن سال اخیر

هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر☘️❤️☘️

تا وقتی نظر آقایونو بخوای برا هیچ پسری جذاب نیستی

چیزی نمیدونی هیچی نگو کم اوردم همین

تو زندگیم یک نفر بود خیلی دوسش داشتم بین خودمون بمونه ها هنوزم دوسش دارم امانشدکه بمونه رفت بعد اون دیگه نتونستم کسی رو مثل اون دوست داشته باشم ادما میان ومیرن باهام گرم میگیرن که بهم نزدیک بشن اما من تو یه دنیای دیگم عین خیالمم نیست با سرد بودنم کاری میکنم که ازم دور بشن که باورشون بشه بی احساسم که ازم بدشون بیاد وفاصله بگیرن مریض نیستم ولی وقتی ییار یه نفر واز ته قلبت دوست داری دیگه هیچوقت این حسو نمیتونی با کس دیگه ای تجربه کنی میدونی حسای واقعی هیچوقت فراموش نمیشن فراموشی برای کسایی که یا از روی هیجان با تنهایی یک نفرو دوست دارن که توی که حست واقعیه