2821
2789
همین خریدهای واهی امثال شما باعث شد اینطور روزگار برهمه سخت بشه

خرید واهی چی؟

یه ذره پول اونم وام ازدواجم که با سختی دارم تو این گرونی پول قسطشو میدم باعث شده طلای جهانی بره بالا با بیاد پایین؟؟😂😂😂نمیفهمیدم انقد امریکا وابسته به منه 😂

یه ذره خبرهای نظامی رو بخونید شاید فرجی شد سرتون یه تکونی خورد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منظور شمای صرف نیست بلکه حرف کل ایرانه بس چند ماهه طلا خریدن

بله درجریان هستم عزیزم 

ولی واقعا نمیشه همه رو به یک چشم دید اونی که هرماه کلی میخره با منی که تنها سرمایم که اونم وام ازدواجم بوده که فقط یکبار خریدم رو یکی دید

من نمیگم نیاد پایین 

بیاد که همه به امید خدا چیزی که دلشون میخاد رو بخرن ولی از سنگ دلی بعضیا تعجب زده میشه ادم🌷

الان کسی خرید نداره همه دنبال فروش هستند خدا کنه بیاد پایین تا خوب ضرر کنند

هیچ وقت توفکر ضررکسی نباش سرخودت میاد

ب جاش بگیم انشالله همه دررفاه وارامش باشن

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

عقده ای هستی یا حسود؟؟؟؟

چرا باید دعا کنی ک مردم ضرر کنن؟؟؟

میتونی دعا کنی ک ارزونی بشه ولی خیلی بی عقلی ک دعا میکنی هم وطنت ضرر کنه وجود ادمایی مثل شما سم ک واسه بقیه مضره و دوری از امثال شما واجبه...

خرید واهی چی؟یه ذره پول اونم وام ازدواجم که با سختی دارم تو این گرونی پول قسطشو میدم باعث شده طلای ج ...

بعیده خونه پایین بیاد

منم میخاستم خونه بخرم همه پولم طلا بود

بیچاره شدیم رفت

چقدر حسود وعقده ایی هستی

درخواست ندین اقایون درخواست ندددیییننننن پسر نی نی سایتی کنسله چون جای خواهرمنه

عزیزم یعنی چی ؟چرا انقد دلتون سیاهه همه که دلال نیستن یکی مثل من که رفتم وام ازدواجمو دادم طلا که بش ...

منم همینطور وامامونو طلا خریدیم  فرداش اومد پایین😭😭

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌱❤
بله درجریان هستم عزیزم ولی واقعا نمیشه همه رو به یک چشم دید اونی که هرماه کلی میخره با منی که تنها س ...

نگران نباش اینا همش بازیه 

دست به طلاهات نزن 

شش ماه دیگه میفهمی چی گفتم 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

همین خریدهای واهی امثال شما باعث شد اینطور روزگار برهمه سخت بشه

خرید واهی؟ حفظ ارزش پولمون شده خرید واهی؟ بعدشم طلا مگه با افزایش تقاضا قیمتش میره بالا جناب سیاست مدار ، مگه چیپسو پفکه؟

اره خداکنه همینا باعث بدبختیه آدم میشن

ببین عزیزم تو ایران حقوق پایین و الان دلار رفته بالا ولی درجهان انس جهانی رفته بالا و ربطی به داخل کشور نداره روند انس طی ۵سال اینده افزایشی خوب توایران درامد کمه بخاطرهمین مشکل دارن

2823
2791
2779
2792