2777
2789
عنوان

دیالوگ غمگین

231 بازدید | 34 پست

‏-دیالوگ غمگین؟

+همه بیخیال من شده بودن، کاش تو یکی دیگه برام می‌جنگیدی.

حالا که من ندارمت بیشتر تورا میخواهمت

بودی نفهمیدم تورا نیستیو قدر میدانمت

حالا که تنها مانده ام رفتی و من جا مانده ام

با اشک چشمانم تورا دست خدا میسپارمت

نفیس مدیا

خداحافظ ای تو مثل نفس

ای نبوده تو ترس ای مرا همه کس

من پس از تو شکستم کجا رفتی

خداحافظ زخم مانده به جان

❤️‍🩹❤️‍🩹

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولدمهو خدا دوباره تورا جمع و جور خواهد کرد؛چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.🎑رنج آدم را نمی کشد، بی معنایی میکشد.نیچه به ما میگوید اگر چرای زندگیمان را پیدا کنیم هر درد میتواند بخش رشد و شکل گیری مان شود؛رنج تبدیل به آینه ای برای دیدن خود واقعی میشود؛شاید معنا ساختنی است، از زخمها و روزهای سخت.🦋سرنوشت این است که هیچگاه نمیتوانم به گذشته برگردم تا اتفاقات رخ داده را عوض کنم، ولی دستکم میتوانم تکلیف زمان حال را مشخص کنم و آیندهای جدید بسازم.باید به جایگاهی برسم که کوچکترین حسرتی از روزهای گذشتهام نداشته باشم!💌روی هیچکس حساب باز نکنیدوقتی پا به تاریکی میگذاریدسایه ی خودتان هم شما را ترک میکند...✒️اگه از من بپرسی، می گم تموم پختگی ها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع می شه؛ جدا شدن از یک عشق، جدا شدن از یک امنیت، جدا شدن از یک قدرت، جدا شدن از یک وابستگی، جدا شدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ می شی. جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمی شی. تا یاد بگیری تو فرا تر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن. تا تجربه کنی و قوی تر بشی. تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راه هایی هستن که انتظار قدمات رو می کشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چهارتا اتفاق بد خلاصه نشه.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گریس: تو فکرمیکنی من یه فاحشه‌ام!توماس شلبی: همه ما فاحشه هستیم گریس، فقط بخش های مختلفی از خودمون ر ...

یه جا نوشته بود که:

اگر پلکت پرید یعنی عزیزت میاد!

من که جونم پر زد واست چرا نیومدی؟💔

یوهانا: راههای مختلفی هست برای اینکه کسی را محبوس کنیم.بهترین راه انست که ترتیبی بدهیم تا خودش خودش را محبوس کند.

لنی:چطور 

یوهانا:مرتب به او دروغ بگوییم 

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

بعضی وقت هاچنان کیشت می کنندکه سال های سال مات می مانی!

چیکار کنم عزیزم؟ به زور بگم بیا دوسم داشته باش؟ به زور خودمو توو دلت جا کنم؟ به زور عشقمو فرو کنم توو خونت؟ نمیشه که. نمیشد یکمم تو تلاش کنی؟ دوبارم تو بخوای که من باشم؟ یه روزم تو از شدت دلتنگی نتونی تحمل کنی نبودنمو؟ نمیشد مثلا یبارم تو بشینی کنارم به خودت بگی خدایا این آدم چقد خوشگله. یبارم تو خودتو غرق کنی توو چشمام؟ میشد بخدا میشد. من اونقدرام بد نبودم. بودم؟ اونقدرام به درد نخور نبودم. بودم؟ نبودم.

یوهانا: راههای مختلفی هست برای اینکه کسی را محبوس کنیم.بهترین راه انست که ترتیبی بدهیم تا خودش خودش ...

- و من فرو رفتم در چیزی ك نامش را نمیدانستم .

اما از زخم عمیق‌تر بود . .

و از مرگ اندکی خفیف‌تر :)))!

از ما که گذشت...ولی شما به بچه هاتون یاد بدین که آدمایزیادی میان تو زندگیشون و میرنو قرار نیست برای ...

تو این دیااار برد با اوناییه ک فقط از مخشون کار میکشن

بخوای از دلت مایه بذاری باختیییسس

میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟

انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد

انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم

انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته

رفتنت

برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم

همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”

ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”

و منه احمق

قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

کی گفته آدما فقط یکبار می‌میرن؟!
یک شبایی هست که تا خرخره مردن رو حس میکنی
تک تک سلولات میمیرن , اما صبحش یه لبخند میزنی و هیچکس هیچوقت نمیفهمه که شبش چند بار مردی..
💔

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کردانگار یهو وارد یه چاه سیاه تار ...

دلتنگ‌عزیزی‌

که‌سفید‌میکنه‌خاطراتش،

نخ‌به‌نخ‌موهامونو..!🖤`

چیکار کنم عزیزم؟ به زور بگم بیا دوسم داشته باش؟ به زور خودمو توو دلت جا کنم؟ به زور عشقمو فرو کنم تو ...

خواستم خودمو گول بزنم
همه ی خاطراتم رو انداختم یه گوشه ای
و گفتم فراموشششش
یه چیزی ته قلبم خندید و گفت : یادم!