2777
2789
عنوان

بچه چشم رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست
من پدربزرگو مادربزرگم رنگی، عمو ها و عمه ها همه رنگی، ما پسر عمو دختر عمو ها نصف مشکی نصف رنگی ، بچ ...

ژنتون مغلوبه منم میگم نکنه ژن ما کلا مغلوب باشه ولی از طرفی بعضیا با تغذیه چشم رنگی شدن 

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگر.شاید نور خود تو‌باشی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من پسرم نوزادی رنگ چشماش سبز سبز روشن بود بعد عوض شد رنگ چشمش تا ۶ ماهگی

سبز عادی هم نه خیلی روشن😢

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نه والا بابای من چشماش سبز عسلیه من قهوه ای شدم

منم بابام چشماش سبز عسلیه ولی نصف بچه هاش رنگی شدن نصفشون قهوه ای نوه هاش تا الان هیچ کدوم رنگی نشدن

من بچه دومم چشماش رنگیه حالم بهم میخوره هر جا میرم میپرسن وای ب کی رفته، حالا شوهرمم رنگیه ولی باید ...

قشنگه که من چون خواهرام چشاشون رنگیه من قهوه ای دوس دارم بچم چشاش رنگی بشه 

من شوهر دوستم چشاش رنگی بود بازم چشای بچشون قهوی ای شداگ دوتا چش رنگی ازدواج کنن صددرصد بچشون رنگی م ...

اره ولی من دختر داییم و شوهرش چشماشون قهوه ایه ولی بچه شون یه سبز خوشکلی شده ولی هر دو ژنشو داشتن دختر داییم از پدر بزرگ شوهرش از مادرش داشته خیلی ناز شده بچش بور و چشما سبز خوشکل

من پسرم نوزادی رنگ چشماش سبز سبز روشن بود بعد عوض شد رنگ چشمش تا ۶ ماهگیسبز عادی هم نه خیلی روشن😢

ژنشو داشتی خودت یا شوهرت یا تو خونواده خودت یا شوهرت زنش بوده؟

نه من چشام عسلی شوهرم قهوه ایدختر سبز چون ژنش داشتیمزن داداشم قهوه ای داداشم عسلی دخترشون آبی

شوهرت تو خونوادش کسی چشاش رنگی بوده یا پدر بزرگ مادربزرگ عمو عمه و..

ژنشو داشتی خودت یا شوهرت یا تو خونواده خودت یا شوهرت زنش بوده؟

نه 

خانواده خودم نه چشم رنگی نداریم زیاد 

خانواده شوهرم داشتن ولی شوهرم خودش چشماش قهوه ایه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نه خانواده خودم نه چشم رنگی نداریم زیاد خانواده شوهرم داشتن ولی شوهرم خودش چشماش قهوه ایه

کاش منم زن چشم رنگیم غالب بشه