2777
2789
عنوان

بچه چشم رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 46 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچه دومم چشماش رنگیه حالم بهم میخوره هر جا میرم میپرسن وای ب کی رفته، حالا شوهرمم رنگیه ولی باید بری تو عمق چشماش تا بفهمی، خودمم بچه بودم عسلی بود چشمام. ولی بچه م سبزه چشماش، یعنی انقد مهمه هی میگن بچه اولت چرا اینجوری این چرا اینجوری، استغفرالله حالم از ظاهر بینی بهم میخوره 

در این دنیای علمی و عصر تکنولوژی از این حرفها نزنید لطفا

تنها راه چشم رنگی شدن این هست که هم پدر و هم مادر ژن را داشته باشند و این به این معنا نیست که خودشون حتما چشم رنگی باشن باید ژن را فقط داشته باشند مثالش در خانواده ما هست

من چشمام سبزه ولی شوهرم قهوه ایی و چون اون ژنش را هم نداشته دوتا بچم قهوه ای شدن

حالا خواهرم و شوهرش هر دو قهوه ایی هستن ولی هر دو ژن داشتن برای همین بچه هاش آبی و سبز شدن

اینا چرتههمش ژنتیکبیشتر هم ژنتیک پدر و مادر

اخه شنیدم بعضیا ژنشو حتی ندارن هیچ کدوم ولی رنگی شده

اگر همه جا تاریک بود،دوباره بنگر.شاید نور خود تو‌باشی

تنها راه ازدواج با فرد چشم رنگیستشما زیست نخوندی؟

اره رشتم تجربی بوده ولی من خودم ژنشو هم دارم ولی واسه خودم غالبه گفتم خیلیا میگن ما ژنشو نداریم حتی ولی رنگی شده شاید درست باشه که میگن با تغذیه رنگی میشه

وا چه ربطی داره؟

میری مثلا خرید دو ساعت تو بازاری هزار نفر تو رد شدن انتظار دارن چند ثانیه در کنارش باشن و نازش کنن بعد تو هم روی خوش هی نشون بدی کلافه کنندست سر بچه اولم ذوق میکردم اونم خیلی خیلی خاطرخواه داشت بچگی ولی الان بدم میاد دیگه. نمیدونم شاید از افسردگیمه 

اره رشتم تجربی بوده ولی من خودم ژنشو هم دارم ولی واسه خودم غالبه گفتم خیلیا میگن ما ژنشو نداریم حتی ...

ببخشید واسه خودم مغلوبه 

خواهرم چشای شوهرش سبزه بچه هاش سیاه😂خودش عسلی

خب ژن خواهرت مغلوبه منم چون خواهرام چشماشون رنگیه ولی  بچه هاشون رنگی نشدن میگم شاید ژنشون مغلوبه ولی دختر داییم نه خودش نه شوهرش چشماشون رنگی نیستن ولی ژن چشم رنگیو مغلوب دارن ینی دختر داییم پدر بزرگ مادریش چشماش رنگی هستن و شوهرشم مادرش چشماش رنگی ان ولی بچه دختر داییم چشاش سبز شده خیلی خوشکل و بوره 

یه شوهر چشم رنگی پیدا کنس احتمالش خیلی بیشتر میشهحالا چشم رنگی باشه فرم صورت خوب نباشه چه فایده مهم ...

شوهرم چشماش قهوه ایه مثل خودم 

اره درست میگی ولی من از همون بچی چون چشما خواهرام رنگی شدن دلم میخواست چشما منم رنگی بود چون نشد میخوام چشما بچم رنگی بشه