2777
2789
عنوان

بچم فقط تب داره

142 بازدید | 19 پست

دخترم ۱۹ ماهشه از دیشب تب خفیف داشت صبح دیدم یخورده بیشتر داغ شده،بهش قطره استا دادم ولی دلم شور میزنه،دما سنج نذاشتم ولی با قطره تبش اومد پایین

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘

نگران نشو، اگه هیچ علائمی نداره شاید دندون کرسی درمیاره.

اگر تا غروب علائم نشون داد یا دوباره تب کرد ببرش دکتر.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچتون کوچیکه دور از جونش احتمال تشنج هست تا حدود نه سالگی اصلا تب رو کم اهمیت نبین حتما ببرش دکتر و چهار چشمی مراقبش باش

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

خانم تب خیلی خطرناکه خصوصا تو این سن فوری همین الان بلندشو ببرش دکتر 

تب نشونه عفونته تو بدن 

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

بچتون کوچیکه دور از جونش احتمال تشنج هست تا حدود نه سالگی اصلا تب رو کم اهمیت نبین حتما ببرش دکتر و ...

خب الان کنترلش کردم و تبش اومد پایین

🙏🏻😘نی نی سایت جایی برای خالی کردن عقده هاتون وفحش های تودلتون مونده نیست،اینجا به هم کمک کنید نه تخریب😘
خانم تب خیلی خطرناکه خصوصا تو این سن فوری ببرش دکتر تب نشونه عفونته تو بدن

الان تبش اومد پایین و خوابید

نگران نشو، اگه هیچ علائمی نداره شاید دندون کرسی درمیاره.اگر تا غروب علائم نشون داد یا دوباره تب کرد ...

باشه عزیزم

الان تبش اومد پایین و خوابید

ببرش دکتر علت تب مشخص بشه😑

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

ببرش دکتر ممکنه این سویه جدید کرونا رو گرفته باشه

آخه قبل عید کلی مریض شد و چزک خشک کن و دارو دادم،انقدر مریض بود که یک ماه واکسن ۱۸ ماهگیش عقب افتاد و سشنبه هفته پیش واکسن ۱۸ ماهگیش وزدم ...

دوباره از دیشب یهو تب خفیف داشت و صبح یخورده بیشتر شد که با مسکن کنترلش کردم