22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من میدونم تو خیلی زیبایی اصلا همهی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمیبینی 😍قسمت همهی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همهی منتظرا سبز کن 💚😍😍
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام .ببخشید ابلیشن را انجام دادین ؟ چطور بود؟ میشه بگین کجا براتون انجام دادن و هزینش چقدر شد؟ چند ماه بعد منم قراره انجام بدم ولی چون بیمارستان دولتی و آموزشی هست نمیدونم چطور قراره پیش بره .خیلی نگرانم. هزینه خصوصیا خیلی زیاده از پسش برنمی یام .دولتی هم که دکترا خودشون انجام نمیدن و دستیاراشون انجام میدم.
سلام .ببخشید ابلیشن را انجام دادین ؟ چطور بود؟ میشه بگین کجا براتون انجام دادن و هزینش چقدر شد؟ چند ...
سلام اره 20روز انجام دادم .متوجه چیزی نشدم بیهوش بودم نگران نباشید چیزی نیست عمل ترسناکی نیست من بیمارستان خصوصی انجام دادم نزدیک 70میلیون تموم شد مشکل شما چیه ک باید ابلیشن بشی
سلام اره 20روز انجام دادم .متوجه چیزی نشدم بیهوش بودم نگران نباشید چیزی نیست عمل ترسناکی نیست من بی ...
مشکل من psvtهست . چند ساله که دارمش . رفتم رجایی پیش دکتر حق جو . خودش که از دور دیدم . با دستیارش صحبت کردم گفت باید ابلیشن بشی . چند وقت پیش تماس گرفتن برا ۵ ماه دیگه وقت دادن . ازشون پرسیدم که دکتر خودش انجام میده یا نه که گفتن نه ولی از پشت اتاق نظارت میکنه به کار تیمی که دارن انجام میدن.خیی نگرانم. ذاتا بشدت استرسی هستم. الانم که فهمیدم قراره یه تیمی که آموزش میبینن انجام بدن نگرانیم بیشتر شده.