2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات بشم منم تو شهر غریبم چه شبا که بالا سر دخترم تا صب نشستم و کسی کمکم نکرد حتی همسرم چند سالشه ال ...

نشی گلم..ی سال و دوماه..از همون روز اول با شکم پاره دیت تنها بزرگش کردم. وبی تجربه بودم...

کاش میتونستم کمکت کنم یاد اون روزای خودم افتادم چشه یکم توضیح بده شاید تونستم کمک کنم

سرما خورده گلم تب و ابریزش و گلودرد داره سیتریزین و سرماخوردگی میخوره دکتر داد بهش

سرما خورده گلم تب و ابریزش و گلودرد داره سیتریزین و سرماخوردگی میخوره دکتر داد بهش

برا تبش پاشو پیاز از وسط نصف کن یا رنده کن  بچسبون زیر پاهاش جوراب پاش کن  جوراب نازک لباساشم کم کن 

باید دوره ش بگذره

ولی حالت عادی بهش حتما تقویتی بده که قوی بشه سرماهم میخوره زیاد حالش خراب نشه و زود خوب بشه

تقویتی خوب و گرون بده چون این موادطبیعی مون انقدر سم و کوفت زدن بهش که ویتامین خاصی نداره

مولتی ویتامین های مخصوص سنش و اگر شیرخشک یا غذای مخصوص میخوره مقوی ترینش رو براش بخر

استامینوفن هم بهش میدم

مواظب باش تبش بالا نره بنداز رو پات پتو ننداز روش یه چیز نازک خواستی بکش یا اگه هوای خونه خوبه نکش ...صب برو از داروخونه بپرس تنها شربت ایبوپروفن تب رو میاره پایین استامینوفن تاثیر نداره بپرس ببین برای سنش میدن بگیر