2777
2789
شما شغلشو حذس بزن بعد همشو میگم درست بودن یا نه

آخه باید انرژی بگیرم خوب

یکی دیگه میگم بعد بگو درست بود

شغلش حس می کنم آزاده در حال تقلا و تلفن به دست و ایناست

هیکلشم مردونست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه باید انرژی بگیرم خوبیکی دیگه میگم بعد بگو درست بودشغلش حس می کنم آزاده در حال تقلا و تلفن به دست ...

درسته 

باهم ازدواج میکنم؟ قسمت هم هستیم؟ 

بهم فکر میکنه؟ یه ازدواج با من فکر میکنه؟ 

کی ازدواج میکنم؟ 

دانشگاه چی میخونم تجربی ام؟ پزشکی یا دارو سازی میخونم؟ 

حس میکنم بهم نمیخوریمیعنی برا اون ک خوشبحالشه

آها ولی دوسش داری؟ حس می کنم از عشقش انرژی می گیری ولی خودت اون قدری عاشقش نیستی دلت می خواد اون هنیشه دنبالت باشه اما خیلی حواست باشه بعدا پشیمون نشی یعتی از این موردا نباشه که اگه بره یهو حس کنی کاش از دستش نمی دادم ولی درسته منم حس می کنم ازت پایین تره حتی از نظر کاری و مالی

آخه باید انرژی بگیرم خوبیکی دیگه میگم بعد بگو درست بودشغلش حس می کنم آزاده در حال تقلا و تلفن به دست ...

برای منم بگو کنکور چی حس میکنی تجربی
کی یه ادم خوب میاد تو زندگیم 
ش دوباره میخواد بیاد خواستگاری یا شایعس یا واقعا چیزی گفتن
درسته باهم ازدواج میکنم؟ قسمت هم هستیم؟ بهم فکر میکنه؟ یه ازدواج با من فکر میکنه؟ کی ازدواج میکنم؟ د ...

پشمام 

بستگی به رفتار خودت داره که باهات ازدواج بکنه آدم ازدواجی هست ولی باید مطمئنش کنی از خودت به نظرم از این آدماییه که خیلی درگیر کارشه ولی خوب مرد مستقلیه اگه می خوای جذبش کنی براش باید زن باشی باید نشون بدی با همه متفاوتی صبور باشی پیگیرش باشی نگران سلامتی و حالش باشی 

آها ولی دوسش داری؟ حس می کنم از عشقش انرژی می گیری ولی خودت اون قدری عاشقش نیستی دلت می خواد اون هنی ...

ببین دوس دارم همیشه دنبالم باشه وقتی ی مدت دورم نیس یجوری میشم

من وایسادم منو نمیشه کشت

پشمام بستگی به رفتار خودت داره که باهات ازدواج بکنه آدم ازدواجی هست ولی باید مطمئنش کنی از خودت به ن ...

برای منم بگو کنکور چی حس میکنی تجربی
کی یه ادم خوب میاد تو زندگیم 
ش دوباره میخواد بیاد خواستگاری یا شایعس یا واقعا چیزی گفتن
پشمام بستگی به رفتار خودت داره که باهات ازدواج بکنه آدم ازدواجی هست ولی باید مطمئنش کنی از خودت به ن ...

کی ازدواج میکنیم؟ 

دانشگاه چی میخونم تجربی ام؟ پزشکی یا دارو سازی میخونم؟ 

ببین دوس دارم همیشه دنبالم باشه وقتی ی مدت دورم نیس یجوری میشم

درسته اگه نباشه خیلی اذیت خواهی شد مطمئن شو اگه واقعادوست داره بهش عشق بده چون ممکنه یهو خسته بشه و با تمام علاقه ای که داره بره