نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍
بعضی وقتا آره ولی خب خیلیا ریختن تو اینستا الکی چرتو پرت میگن ب مردم میگن وارد رابطه نشین بعد خودشون رل دارن
میان میگن چطوری رفتار کنین ک بهتون خیانت نشه بعد خودشون نتونستن یه دوس پسر ۶ ساله رو ب شوهر تبدیل کنن
و بهشون خیانت شده
خلاصه خیلیا میخوان ادا کاتوزیان رو در بیارن ولی میرینن تو روابط مردم
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
دقیقا دخترا فقط ی الگو داشته باشن اونم کاتوزیان حداقلش مورد استفاده پسرا قرار نمیگیرن شیما همیشه دخت ...
خود شیما کاتوزیان بر اساس تجربه این حرفا رو میزنه میدونی یعنی چی یعنی ازدواج کرده شکست خورده با مردای زیادی توی رابطه بوده و رابطههای اشتباهی بوده به کات منجر شده و باعث شده که به اینجایی که از سلام برسه اون هم مهاجرتش به خاطر ازدواجش بوده
اگر دخترا یه الگو میخوان باید الگوشون باشه یاسمین مقبلی باید باشه مریم میرزاخانی باید باشه اون دختری که از سیستان و بلوچستان مهاجرت کرد و الان توی دبی و قطر حرف خیلی بزرگی برای گفتن داره
وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت