2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کی هس و چیمیگه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

اره .درسته اکثریت بدشو میگن .

ولی واقعا حق میگع

یه جا گفت اگه بخاطر شوهرر درس و کارت رو ول کردی خاااااک توسرت ،😭😭😭😭

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بعضی وقتا آره ولی خب خیلیا ریختن تو اینستا الکی چرتو پرت میگن ب مردم میگن وارد رابطه نشین بعد خودشون رل دارن 

میان میگن چطوری رفتار کنین ک بهتون خیانت نشه بعد خودشون نتونستن یه دوس پسر ۶ ساله رو ب شوهر تبدیل کنن 

و بهشون خیانت شده

خلاصه خیلیا میخوان ادا کاتوزیان رو در بیارن ولی میرینن تو روابط مردم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بعضی وقتا آره ولی خب خیلیا ریختن تو اینستا الکی چرتو پرت میگن ب مردم میگن وارد رابطه نشین بعد خودشون ...

دقیقا دخترا فقط ی الگو داشته باشن اونم کاتوزیان 

حداقلش مورد استفاده پسرا قرار نمیگیرن 

شیما همیشه دخترا رو به درس خوندن و پیشرفت کردن تشویق میکنه تا به ورژن بهتری از خودشون برسن 

و این وسط مورد سواستفاده یه مشت هول قرار نگیرن 

دقیقا دخترا فقط ی الگو داشته باشن اونم کاتوزیان حداقلش مورد استفاده پسرا قرار نمیگیرن شیما همیشه دخت ...

خود شیما کاتوزیان بر اساس تجربه این حرفا رو می‌زنه می‌دونی یعنی چی یعنی ازدواج کرده شکست خورده با مردای زیادی توی رابطه بوده و رابطه‌های اشتباهی بوده به کات منجر شده و باعث شده که به اینجایی که از سلام برسه اون هم مهاجرتش به خاطر ازدواجش بوده 

اگر دخترا یه الگو می‌خوان باید الگوشون باشه یاسمین مقبلی باید باشه مریم میرزاخانی باید باشه اون دختری که از سیستان و بلوچستان مهاجرت کرد و الان توی دبی و قطر حرف خیلی بزرگی برای گفتن داره 

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

اره .درسته اکثریت بدشو میگن .ولی واقعا حق میگعیه جا گفت اگه بخاطر شوهرر درس و کارت رو ول کردی خااااا ...

راست میگه خب یعنی شوهر خواستین بکنید یجور باشه که بتونید در کنارش پیشرفت کنین نه فقط درگیر بشور بساب شین