2777
2789
عنوان

سوال زناشویی

972 بازدید | 38 پست

سلام من یازده ماهه ازدواج کردم همسرم فقط ماه اول دوبار اومد سمتم دیگه بقیه ش مثل همخونه بودیم نیازجنسی از یه طرف و اینکه سنم بالارفته و همه میگن بچه بیار باردارنشدی و موندم جوابشونو چی بدم یه طرف شوهرمم هی میگه عصبیه درست میشه ولی حتی دکتردارو داده نمیخوره خیلی افسرده شدم نمیدونم چیکارکنم لطفا راهنماییم کنید

علیک سلان

چندسالتونه؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ویاگرا بگیره بخوره قبل رابطه.اگه مسکل قلبی نداره یا قرص نیترات دار نمیخوره تالادافیل ۲۰

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

نیم ساعت قبل رابطه و سپس تحریک شدنس.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یکی از دوستای نزدیک منم همین مشکل و داره ولی با این تفاوت که اونا ۵ساله که هم خونه هستن و فقط ماه اول و دوم رابطه خیلی محدودی داشتن.دوستم هر کاری کرد شوهرش پیش دکتر نرفت که نرفت.قبل عقد هم از دوست ساده من تعهدگرفته که در صورت بچه دار نشدن حق طلاق نداره این بیچاره هم بهش اعتماد کرده و امضا کرده.الان که فهمیده میل جنسی اش اینجوریه میگه گولم زد چون خودش تو مجردیش میدونسته مشکل داره و به من نگفته.ولی مجبوره بمونه تو اون زندگی به خیلی دلایل

یکی از دوستای نزدیک منم همین مشکل و داره ولی با این تفاوت که اونا ۵ساله که هم خونه هستن و فقط ماه او ...

میتونه ازش شکایت کنه حتی دروغگوییش باعث فسخ عقدنامش میشه و عقدش باطله

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
میتونه ازش شکایت کنه حتی دروغگوییش باعث فسخ عقدنامش میشه و عقدش باطله

درسته ولی گفتم بنا به دلایلی مجبوره تو زندگی بمونه.نه پدر داره نه مادر .ترجیح میده بمونه تو زندگی خودش تا برچسب طلاق بخوره رو پیشونیش و مهتاج این و اون بشه

درسته ولی گفتم بنا به دلایلی مجبوره تو زندگی بمونه.نه پدر داره نه مادر .ترجیح میده بمونه تو زندگی خو ...

اخی چه شرایط بدی داره طفلی ولی اخه جوونیش چی میشه بچه چی؟ به هر حال ادم ارزوهایی داره اینجوری انگار فقط سربار داری نه شوهر

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
اخی چه شرایط بدی داره طفلی ولی اخه جوونیش چی میشه بچه چی؟ به هر حال ادم ارزوهایی داره اینجوری انگار ...

دقیقا.ولی وقتی خودمو میزارم جاش بهش حق میدم تحمل این وضع خیلی براش راحت تره که بخواد سربار بقیه بشه.وضع مالی شوهرشم خیلی خوبه.در واقع اون واسه دوستم پول خرج میکنه که صداش در نیاد از شرایط دوست طفلک منم داره واسه اون مادری میکنه.هرکی میبینتشون میگه اون حکم پدر و واسه تو داره تو هم حکم مادر و واسه اون داری.زندگی این طفلکم حروم شد رفت.این جور وقت هاست که میگم خدارو شکر دل خوش دارم و گور بابای مادیات