2777
2789
عنوان

برادر همسر

306 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ی برادر شوهر مجرد دارم پاشو از تو زندگیم نمی‌کشه بیرون چیکارش کنم؟ هر جا میره باغ مسافرت مهمونی ب شوهر منم اطلاع میده میگم واسه چی اینکار میکنی میزنه زیرش میگه ن من نکردم مثلا من نباشم ای دوس و رفیق نداره دلم میخاد زن بگیره بره اه 

بچها اینم بگم این خیلی تاثیرات بدی تو زندگی من داشته یک ماه رفته بود مسافرت ی زندگی کاملا نرمالی داشتم این ک هست همش شوهرم انتریک میکنه ک بیا بریم فلان جا میخام بگم یعنی این گ نباشه شوهرم سرگرمی زندگی خودشه .ازدواجی هم نیست چکار کنم زن بگیره بره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂

والا بخدا انقد نفرت دارم ازش که زنم بگیره ب یه ورمم نمگیرم ک همراه این و زنش برم جایی 

خوب خون ب دل من کردن تو دوران زندگیم حالا ک اون زن بگیره همه چی گل و بلبل بشه براش ها

ببین اینا زنم بگیرن آدم نمیشن یه بردارشوهر دارم ببخشید هر قبرستونی می‌خواستیم بریم اینم می‌بردیم تو دوران نامزدی اگه می‌خواستیم پارکی روستایی سینمایی کوفتی دردی بریم این سرجهازیمون بودتااینکه برادرشوهر گرام ازدواج کرد و ما خوشحال که از دستش راحت شدیم که جداشدن و مثل کفتر جلد برگشت والان پیشمونه و ما به فرزندخواندگی قبولش کردیم 😂جدا ازشوخی سر همین برادرشوهرم مادرشوهر و پدرشوهرم خیلی بین ما فرق گذاشتن براش خونه گرفتن و بهترین مراسم ولی واسه ما هیچی.. اینقد دلم ازشون گرفت، 

همه اینا به کنار با اینکه داداش دارم ولی مثل یه داداش برام عزیزه قابل توجه خوانندگان عزیز بد برداشت نکنید پسر خالمه و کوچیکتر از خودم و از بچگی باهم بزرگ شدیم

🌻In a World full of roses🌹 be a sunflowers
ببین اینا زنم بگیرن آدم نمیشن یه بردارشوهر دارم ببخشید هر قبرستونی می‌خواستیم بریم اینم می‌بردیم تو ...

گلی درکت میکنم خیلی سخته .ببین بازم اینکه همراه خودتون بیاد خیلی بهتره تا اینکه شوهرتو برداره ببره مهمونی و باغ و تفریح 

من ک برام مهم نیست خانوادش هرچی هر کاری میخان بکنن بکنن برای برادر شوهرو فقط میخام زن بگیره بره بخدا دیگه خسته شدم دیگه نمیکشم ۸ ساله روح و روانم بهم ریختن .از بس ک حقه باز و دروغ گوست