2777
2789

هرجا عشقش بکشه . جای مشخصی نداره دختر من از اول ت الان کلا سمت چپ شکممه و در جا قر میده . حرکات ۲۴ هفته بیشتر شبیه نبضهای ناگهانی فکر کنم من خودم به وضوح از ۲۶ هفته حسوکردم

تو به تحریک فلک فتنه دوران منی . من به تصدیق نظر محو تماشای توام

موقعیت هر جنین فرق داره با اون یکی. وحتی ممکنه فردا موقعیتش عوض شده باشه. احتمالا پاهاش پایینه عزیزم.هنوز نچرخیده و خب این طبیعیه الان

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

با اینکه دکتر گفت بچم سرش کاملا پایینه... من فقط تکون هاشو و ضربه هاشو ب سمت پایین حس میکردم. خیلی شدید.

الان چند روزه ک حرکاتش خیلی کم شده و ضعیف و به سمت پهلو چپ ضربه میزنه 🙁

صبح میخوام برم بیمارستان ببینم چرا اینطور شدم 🙁

🍃

به صورت میانگین ، رحم تا هفته بیست میاد تا ناف . از 20 به بعد ، به ازای هر دو هفته یه انگشت میاد بالای ناف

شما که الان بیست و چهار هفته هستی ، رحمت تقریبا تا دو انگشت بالای ناف فضا گرفته

جنین هم با توجه به جهتی که داره ممکنه هر جایی از این قسمت ضربه بزنه

اگر چربی داشته باشی ممکنه ضربه های قسمت های بالا رو زیاد حس نکنی و بیشتر زیر شکم حس کنی

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم

وضعیت قرار گیری جنین هم خیلی تاثیر داره که کدوم سمت بیشتر ضربه بزنه 

من هر روز از هر لحاظ بهتر و بهتر میشوم ... من لایق بهترین ها هستم ^_^ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1218273 برای حاجتم یه صلوات بفرست ممنونم