2777
2789
عنوان

16 روز گذشت...😣

400 بازدید | 15 پست

۱۶ روز از پری گذشت و نیومد...

۱۲ ام هم که منفی شد...

خو دیگه چرا نمیای؟

چرا علائمت تموم نمیشه؟؟؟؟

کسی همدردم هست ؟

هرکسی یک دلبرِ جانانه دارد...من تو را❤

دکتر رفتید؟

نیمدن پریودی و حتی داشتن علامت بارداری حتما نشانه بارداری نیست گاه بهم خوردن هورمونها هم این حالت ها رو ایجاد میکنه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ٥روز عقب انداختم اولين باره خدارو شكر باردار نبودم

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
نه منتظرم بیاد ازمایش هم ندادم... دست دست میکنم بلکه بیاد

عزیز حتما مشورت رو بگیر شاید مورد دیگه باشه البته استرس شدید و حالت روحی هم این مورد رو ایجاد میکنه 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

من باید ۲۸ پری میوند که نیومد جالب اینجاست بی بی چکام بعد ۱ ساعت مثبت میسن ولی آز خونم منفیه

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 

البته سر بارداری پسرم بعد ۳ کامل که تموم شد تازه حاله نازک مینداخت که با چراغ قوه دیده میشد

میگن خدا از رگ گردن به آدم نزدیکتره،ولی من میگم خدا تو وجود خود منه من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو تو وجودم حس میکنم.خدایا مرسی 

بعد ۳ روز تاخیر پریودی هر چی بی بی چک میذاشتم بعد ۲۴ ساعتم حاله نمیوفتاد ولی الان چند روزه هر بار گذاشتم حاله افتاده