2777
2789
عنوان

روغن آرگان

74721 بازدید | 65 پست

سلام به همه توراخداهرکی چیزی درموردش میدونه بهم بگه

که موهارونرم میکنه یانه؟

باعث رشدمومیشه

باعث تقویت مو هست؟

یاموهای وز رانرم میکنه

واگه کسی استفاده کرده بعدتموم شدنش اثرش دائمی بوده یانه؟

اگه میخای رشد موهات بیشتر بشه قرص بخر...برای مو خوره میخوای یجور کرم بهت معرفی کنم...بله موهای وزو نرم میکنه بشرطی که همیشه استفادش کنی😎

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخای رشد موهات بیشتر بشه قرص بخر...برای مو خوره میخوای یجور کرم بهت معرفی کنم...بله موهای وزو ن ...

قرص اکوفان و بیوتین خوردم ۳ماه اصلا اثرنداشت قرصی سراغ دارین که بشه تواقدام به بارداری هم اسنفاده کرد؟

من دو ساله استفاده میکنم هفته ای یه بار بیشتر نباید بزنی چون آسیب میزنه به ریشه ی مو

اره فوق العاده اس البته خالص و ناخالص داره که هرچی خالص تر باشه قیمتش بیشتره

موهای من شونه نمیشد از بس فر بود الان خیلی تغییر کرده من بدون ارگان نمیتونم زندگی کنم😂

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
روغن زيتون أصل بزن به موهات عااااليه

میزنم اما میخوام خیلی نرم تر بشه روغن زیتون ونارگیل میزنم اماشنیدم آرگان موهای آسیب دیده را ترمیم میکنه

من دو ساله استفاده میکنم هفته ای یه بار بیشتر نباید بزنی چون آسیب میزنه به ریشه ی مو اره فوق العاده ...

یعنی فرمورا کمتر میکنه؟

میخوام حالت موهام کمتر بشه

چرا بیشتراز یه بار نباید زد؟

چه آسیبی میزنه؟

میزنم اما میخوام خیلی نرم تر بشه روغن زیتون ونارگیل میزنم اماشنیدم آرگان موهای آسیب دیده را ترمیم می ...

اره من دوستم موهاش خیلی رنگ کرددیگ جنس موش داغون شده بود روغن ارگان زد ترمیم شد خیلییییی بهتر شد

قرص اکوفان و بیوتین خوردم ۳ماه اصلا اثرنداشت قرصی سراغ دارین که بشه تواقدام به بارداری هم اسنفاده کر ...

چون اقدامی نمیتونم بگم بهتره از داروخونه سوال کنی بعد مصرف کنی...داداشم یجور اسپری مو میگیره موهاش خیلی پر شده و رشدش خوب شده اولا موهاش خالی بود الان پر شده...اسمشو نمیدونم ولی اونم رفته بود دکتر بعد ازمایش خون بهش دادن هرچیزیو استفاده نکن

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

عالیهههه ی کم از حمام میای وقتی نرم داره بزن بعد سشوار بکش با حرارت ملایم ک ب مو بره ی حالت محافظ دا ...

جدی؟؟اینکه عالیه فقط چطور میشه استفاده کرد؟

به ریشه هم باید زد یافقط ساقه؟

آخه من هرروز میرم حمام

یعنی فرمورا کمتر میکنه؟ میخوام حالت موهام کمتر بشه چرا بیشتراز یه بار نباید زد؟ چه آسیبی میزنه؟

باید به ساقه مو بزنی اگه به ریشه بزنی میریزه موهات

اره من موهام وضعش افتضاح بود الان عالیه خیلی راضیم

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟