2777
2789
عنوان

تولد شوهرمه

632 بازدید | 53 پست

تولد شوهرم بود امشب  رفتم جلوش ایستادم چشاش گشاد شده بود یه دفعه خندیدم گفتم عزیزم تولدت مبارک کادوشم دادم فقط گفت مرسی تازه بوسشم کردم بعد نشست براش ابمیوه اوردم خورد و .... بعد خواهراش زنگ زدن با یه ببخندی جوابشونو داد دلم شکست بهش گفتم سوپراز دارم برات بازم فقط گفت مرسی منن دلم شکست خوابیدم اصلا نپرسید چته به نظرتون چرا؟؟؟؟

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو ازش میپرسیدی چشه و‌چرا بی‌حوصله باهات حرف می‌زنه

اخه اصلا بحثی نداشتیم قبلش که صبح باخوشی رفت سرکار

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اخه اصلا بحثی نداشتیم قبلش که صبح باخوشی رفت سرکار

شاید محل کارش اتفاقی افتاده....

البته بگما شوهر منم همین بعضی وقتها حوصله منو ندارم ولی خواهراشو ببینه بیا و ببین چه میکنه

کلا اخلاقش چطوره ؟ مشکلات بیرونو تو خونه بروز نمیده؟

بهمن سال ۹۶ یکی از بزرگترین معجزات خداوند بزرگ یعنی بارداری برای من اتفاق افتاد خداوند رو شکر میکنم و برای تمام زنان سرزمینم آرزوی مادر شدن دارم 
شاید محل کارش اتفاقی افتاده.... البته بگما شوهر منم همین بعضی وقتها حوصله منو ندارم ولی خواهراشو بب ...

دلم شکست خیلی کیک درست کرده بودم ریختم دور

کلا اخلاقش چطوره ؟ مشکلات بیرونو تو خونه بروز نمیده؟

نه ادم توداریه اصلا مشکلات کارو نمیاره

دلم شکست خیلی کیک درست کرده بودم ریختم دور

آخه....خب دختر نمیریختی دور،فردا باهاش صحبت میکردی و بهش میگفتی با چه ذوق و شوق براش تدارک دیده بودی شاید پشیمون می‌شد و برات توضیح می‌داد علت کارشو

همشون همینن،کلا نباید بهشون محل بدی،ازبس مارو مشتاق دیدن دیگه عادت کردن

منم تلافی کردم کیکو ریختم دور چشاش چهارتا شد اومدم خوابیدم 

عزیزم احتمالا تومحل کارش اتفاق بدی براش افتاده بوده و بی حوصله بوده و اونطور رفتارکرده و رفتارشم عمدی نبوده

و دلیل اینکه باخواهراش بهتررفتار کرده بخاطراین بوده که با اونا رودروایسی داره و الکی خودشو خوب نشون داده...اما جلوی تو احساس راحتی میکنه و حالش خوب نبوده فیلم بازی نکرده براتو

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔
منم تلافی کردم کیکو ریختم دور چشاش چهارتا شد اومدم خوابیدم 

خیلی کاربدی کردی بنظرم.بنظرم بهتربودوایمیسادی فردا باهاش حرف میزدی اروم

یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل  مشکلاتش میخوام😔
اصن سمتش نرو خودش میاد. سمتت کیکو. دید ک ریختی دور؟

نه نمیرم الان بغلم کرد گفت بیا بخوابیم منم گفام خواب ندارم تو بخواب