2777
2789
عنوان

بیدار هست کسی

70 بازدید | 4 پست

غروب شوهرم از سرکار اومد بهش گفتم بیا جمعه بریم دهات گفت نه من دو تا از پسر خاله هامو با زن هاشون دعوت کردم با اینکه من هفته قبل بهش گفتم پنجشنبه نه ولی باز کار خودشو کرده بعد مامانم زنگ زد برگشت میگه ارع این تا یه چیز میشه تغییر رفتار میده گفتم تو والا دل به خواهی مهمون دعوت کردی از منم نظر نخواستی بعد میگی تغییر رفتار میدم 

الانم رفته رو مبل خوابیده کاپشنش هم انداخته رو پاهاش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با لگد بزن از خونه پرتش کن بیرون بی ادبو😆

😂😂😂بخدا اگه مادر شوهرم طبقه بالامون نبود واقعا همین کارو میکردم

میدونی چییش جالبه اینکه همش فکرش اینه که من به حرفش گوش کنم هر جا اون بگه برم ولی من بهش میگم نرو پیش فلان رفیقت اصلا گوش نمیده باباش خو میگف تو شوهر کردی به این باید گوش بهش بدی این خو شوهر نکرده به تو 

😂😂😂بخدا اگه مادر شوهرم طبقه بالامون نبود واقعا همین کارو میکردممیدونی چییش جالبه اینکه همش فکرش ا ...

🤣🤣🤣 درست گفته ولی خوب نمیشه انقد اجبار و زور! باید متقابل باشه چون ازدواج یعنی باهم! همکاری متقابل در همه چیز