2777
2789
عنوان

هر کی دیوونس بیاد😂😊

109 بازدید | 12 پست

یکم بخندیم بابا 

پکیدییییم

از فامیل شوهررررر بکید  

از اساااتید  و رفقاتون

رووو مخ ان  یا خوبن😄

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

فعلا فقط میتونم از معده دردی بگم ک دارع میکشتم

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا فقط میتونم از معده دردی بگم ک دارع میکشتم

نکنه ادم استرسی ای هسی

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
من هستم ولی واقعی

چرا

دیووونه دیووووونهدیونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره🤕🤣

عه این اهنگه🤣

نکنه ادم استرسی ای هسی

ن مشکل معده دارم الآنم ی قرص اشتباهی خوردم دارم میمیرم

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

چرا قرص کلیدنیوم نداری بخوری یا دمیترون عالیه این دو تا قرص

ن متاسفانه امپرازول دارم 

متاسفانه ی قرص سفالکسین اشتباهی خوردم الان دارم درد میکشم

سرگیجه کشتمم

2790
2778
2791
2779
2792