2777
2789

اینهمه دعا میکنم محلم نمیده. خودکشی رو هم ک گناه کبیره کرده خودشم ی ذره دست بندشو نمیگیره. نمیدونم کی تعیین کرده ازمون و خطا بدیم اقا اصن نمیخام دلم میخاد برم جهنم. زندگی با خواهرم برام جهنم شده همه وسایلمو دست میزنه میخام ازدواج کنم خاستگار ندارم هیچ خری نمیاد منو بگیره. اگ خدا نمیخاد کمک کنه پس ب کی رو بزنم؟ ب کی بگم؟ هیشکی اندازه من التماسشو نمیکنه ولی همش زجرم میده😭😭

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رطب خورده کی منع رطب کند( خودمو میگم ک گاهی خسته میشم)

استغفار کن نه برای اینکه میگم حرفت گناهه بلکه توصیه میکنن وقتی گره به کارت میوفته استغفار کن خدا مهربونه فرجی میکنه ان شاءالله 

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

خب تو سایت همسریابی معتبر عضو شو دوست من ازدواج کرد از سایت همدم تازه پاش هم معلول بود

همینجوری با چشم باز و شناخت یه پارتنر انتخاب میکنیم اخرش گند میخوره ب همچی اینکه دیگ هیچی

با خودتان جوری برخورد نکنید

که انگار مانده اید روی دست خودتان

مانند جنس های باد کرده توی مغازه

که به هر مشتری ای با هر قیمتی

جنس مانده روی دست را میدهی ببرد

اگر خودت با خودت اینگونه برخورد کردی

مطمئن باش دیگران بدتر از آن برخورد میکنند

دیگر کسی خریدارتان نخواهد شد

و اگر هم کسی پیداش، آنگاه حتما با اکراه

قیمت ارزانی را به شما نسبت میدهد و

با منت شما را خواهد گرفت

لطفا با ارزش باشید...

کاربر آقام..خدایا میشه تو برا عزیزام درست کنی.....

رطب خورده کی منع رطب کند( خودمو میگم ک گاهی خسته میشم)استغفار کن نه برای اینکه میگم حرفت گناهه بلکه ...

چی بگم؟؟ دیگ استغفار و التماس بدتر ازینکه با گریه ی چیزیو بخای؟ چرا برا من همش نیست و نمیشه چراااا

همینجوری با چشم باز و شناخت یه پارتنر انتخاب میکنیم اخرش گند میخوره ب همچی اینکه دیگ هیچی

آره ولی خداروشکر شوهرش خیلی خوبه 

بپذیر تا بتونی حداقل از بوی گل و صدای پرنده لذت ببری🪽🌺

با خودتان جوری برخورد نکنیدکه انگار مانده اید روی دست خودتانمانند جنس های باد کرده توی مغازهکه به هر ...

اصلا ازدواج ب کنار. اینهمه گره دیگه چرا یکیشم باز نمیشه. چجوری دیگه باید از خدا بخام 

پیر نمی شی عزیزم خدا خیلی بزرگه فقط آروم باش یه خورده خودتو رها کن می دونی چی می گم

دیگه دارم میترسم ک فراموشم کرده باشه. همه امیدم ب اونه