2821
2789
عنوان

عزیییییییز قلبم

247 بازدید | 2 پست

عزيز قلبم دين و دنياي من اين روزا دلم خيييييلي برات تنگ شده...چقد دلم ميخواد گوشه بين الحرمين بشينم اشک بريزم و تو نگام کني.....دلم ميخواد پر پروازم و سمت پرچم سرخت بکشم...دلم ميخواد دستام و بين ضريح قشنگت قفل کنم...دلم خيييييلي برات تنگ شده دلبر عراقي من..اين روزا نفسم ميگيره بين شش هايي که آرزوي عطر حرم و دارن...فقط بخاطر کربلاي توعه که دارم این دنیا رو تحمل میکنم  از حال خراب دلم خبر داري مگه نه؟؟آخه شنیدم معشوق از دل عاشق خبر داره مگه ميشه ليلي از درياي طوفاني دل مجنون خبر نداشته باشه؟خودمونيم ولي ليلي نيست ببينه چه طوري دل ميبري امام حسين قلبم..  امام حسين عزيزم بهترين پناه دردام امن ترين آغوش دلتنگي هام غم شيرينم هميشه گفتم و بازم ميگم با تک تک مويرگ هاي قلبم دوست دارم عزيزقلبم انقدر دوست دارم که حتي اگه رفتم جهنم به جهنميا ميگم من حسين بن علي رو خيييييلي دوست دارم....جونم و ميدم پاي زخماي قلبت ولي تورو به زخماي قلبت من و به حال خودم رهان نکن.....

💕لک تبار💕#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم💕#متولدهفت آباااان💕با تمام وجودم با سلول به سلولم اینو باور دارم بیایان هم ک باشی حسین آبادت میکند💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2823
2791
2779
2792