2777
2789

بستگی داره عزیزم ناشی از بی خوابی و فقر اهن باشه یا دلایل موروثی داشته باشه موروثی عمدتا درمان صد درصد نداره اما لیزر و ماسک و کرم و تزریق چربی میتونه التیامش بده

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی داره عزیزم ناشی از بی خوابی و فقر اهن باشه یا دلایل موروثی داشته باشه موروثی عمدتا درمان صد در ...

نه من یه مدت عینک میزدم چشام گود شده الانم که پسرمو شیر میدم به نظرت تزریق فیلر یا چربی تو شیردهی ضرری نداره

نه من یه مدت عینک میزدم چشام گود شده الانم که پسرمو شیر میدم به نظرت تزریق فیلر یا چربی تو شیردهی ضر ...

تزریق تو شیردهی بد نیست عزیزم اما خودت نمیتونی تصمیم گیرنده نوع درمان باشی پیش متخصص برو راهنماییت میکنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
تزریق تو شیردهی بد نیست عزیزم اما خودت نمیتونی تصمیم گیرنده نوع درمان باشی پیش متخصص برو راهنماییت م ...

میخام برم اگه خدا بخاد کسی رو میشناسی که اینکارو انجام داده باشه یکم دودلم ومیترسم عوارض داشته باشه از این بدتر بشه

میخام برم اگه خدا بخاد کسی رو میشناسی که اینکارو انجام داده باشه یکم دودلم ومیترسم عوارض داشته باشه ...

عزیزم من بیرجندم شما باید جستجو کنی خودتون دکتر خوب پیدا کنی عوارضی که نداره عزیزم باز دکتر بهتر میتونه توضیح بده

ممنون خانومی

خواهش میکنم عزیزم

پرکردن  گودی زیر چشم و خط خنده و... مزوتراپي ليفت صورت و جوانسازي و رفع چروک ، لیفت قوی و موثر صورت و گردن در یک جلسه (10 سال جوانتر در یکساعت بدون جراحی) تنها در کلينيک زيبايي ادونيس

به متولدين هر ماه 50 هزار تومان تخفيف در کليه خدمات در ماه تولدشان داده ميشود.

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

کلینیک زیبایی ادونیس