2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برات دعا میکنم اگر دوست داری باردار باشی ، باردار باشی 💕🫂

اگر دوست داری نباشی ، باردار نباشی فعلا 🫂💕

انشالله 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

واقعا فکر میکنی تو ۳ روز حامله شدی؟! واقعا فکر میکنی تو ۳ روز حامله‌ای؟! واقعا الان جدی گفتی؟! اگر هم باشی برای ماه گذشته‌ست نه سه روز پیش

قبل از اینکه بحث کنی و حرص بخوری این نقل قول رو یادت بیار؛یه زنبور هیچ وقت وقتش رو تلف نمی کنه که به مگس توضیح بده عسل از کثافت بهتره بعضی ذهن ها قرار نیست تغییر کنن انرژیت رو برای چیزای مهم تر نگه دار....

واقعا فکر میکنی تو ۳ روز حامله شدی؟! واقعا فکر میکنی تو ۳ روز حامله‌ای؟! واقعا الان جدی گفتی؟! اگر ه ...

ماه پیش پریودیم منظم شد

اها پس شاید مال ماه پیشه

ولی خب ممکنه با واریکوسل حاملگی رخ بده

عزیزم روال بارداری این شکلی نیست که

حتی اگه تو روز تخمک گذاری هم باشی بعد ۳ روز معلوم نمیشه که

باید صبر کنی یه هفته از موعد پریود بگذره

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
2790
2778
2791
2779
2792