2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد بهم میگن سادع ای

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 38 پست
وای منم خیلی بدم میاداز نظر خونواده ما یکی که زود گول میخوره بهش میگن ساده

اخه کلا خانوادمون هم خودشون میگن ما خیلی ساده ایم

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

منظورشون از ساده بودن ینی چیـــ؟

فکر میکرد مثلا همه میتونن بهم زور بگن مظلومم هیچی نمیگم 

من به قیافم میخوره مهربون و ساده باشم

ولی کسایی که عصبانیتم رو دیدن میدونن با کسی شوخی ندارم و رک و راستم از حقم با تموم وجود دفاع میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور ساده نباشمدانشگاه قبلیمم یکی میگف تو سادع ای

با همه دوست نباش .با همه بگو‌بخند نکن

زود اعتماد نکن ، به کسی پول قرض نده، حرف همه رو زود  باور نکن . از خود گذشتگی نکن ، همه چیت رو روراست نگو ، کارات رو نگو‌، هدفات رو نگو ، 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
شاید سیاست نداری برا همین میگن ساده ایسیاست داشتن با لاشی بازی فرق داره

چطور سیاست داشته باشم

بعضی چیزا تو ذات ادمه

ببین یخورده ساده و مذهبی طوره استایلم،و اینکه اهل هرچیزی نیسم بهم اینطور میگن

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

اخه بار اول نیس اینو میشنوموقتی میگن حس پخمه بودن میگیرم،بعدش گفت کم تجریه ای،خب بده هرچیو تجربه نکر ...

اشتباه نکن منظور پخمه بودن نیست تو این روزگاری که همه گرگ شدن و نمیشه دوست رو از دشمن تشخیص داد باید حد و حدود رو حفظ کرد 

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
با همه دوست نباش .با همه بگو‌بخند نکن زود اعتماد نکن ، به کسی پول قرض نده، حرف همه رو زود باور نکن ...

اینایی ک گفتی تقریبا همشو هستم،و ادمیم ک همه چیمو ب همه نمیگم،اتفاقا قبلا یکی دوستام میگف تو خیلی سیاست داری

ولی زیاد شده بم میگم سادع ای،نمیدونم شاید چون مث خودشون زیاد باکلاس نمیگردم و اهل هرچیزی نیسم

چطور سیاست داشته باشمبعضی چیزا تو ذات ادمهببین یخورده ساده و مذهبی طوره استایلم،و اینکه اهل هرچیزی ن ...

هر حرفی رو به زبون نیار

زیاد از خودت و زندگیت براشون نگو

بذار مرموز باشی 

وقتی بهت چیزی گفتن که دلخور شدی سریع تو گروه نگو من از فلان حرفت ناراحت شدم سعی کن شخصیت قوی داشته باشی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اخه کلا خانوادمون هم خودشون میگن ما خیلی ساده ایم

میدونم منم‌قبلا زیاد بهم میگفتن ساده بعدش حس سرکوب بم‌دست میداد ولی الان اصلا نمیگن تازه میگن هرچی خونوادت آرومن تو شری

خودت تغییر بدی نظر بقیم تغییر می‌کنه و دیگ هیشکی دنبال سو استفاده ازت نیست

اخه بار اول نیس اینو میشنوموقتی میگن حس پخمه بودن میگیرم،بعدش گفت کم تجریه ای،خب بده هرچیو تجربه نکر ...

منظورشون اینه تو ارتباط با جنس مخالف کم‌تجربه ای مثلا با هرکسی نبودی هر کاری نکردی که درستشم همینه

هر حرفی رو به زبون نیارزیاد از خودت و زندگیت براشون نگوبذار مرموز باشی وقتی بهت چیزی گفتن که دلخور ش ...

اینایی ک گفتی همشو رعایت میکنم،ب مامانم گفتم گف فک کنم بخاطز تیپ سادت و ارایش نکردته اینطور میگن،خب چربطی داره ک میگ نپخنه ای،اتفاقا بنظر خودم عاقل تر از اونام

منظورشون اینه تو ارتباط با جنس مخالف کم‌تجربه ای مثلا با هرکسی نبودی هر کاری نکردی که درستشم همینه

اهااا

اونا اینطور فک میکنن

میدونم منم‌قبلا زیاد بهم میگفتن ساده بعدش حس سرکوب بم‌دست میداد ولی الان اصلا نمیگن تازه میگن هرچی خ ...

چطور تغییر بدم چطور ساده نباشم خب

اینایی ک گفتی همشو رعایت میکنم،ب مامانم گفتم گف فک کنم بخاطز تیپ سادت و ارایش نکردته اینطور میگن،خب ...

اگه بخاطر این چیزا میگن اهمیت نده بگو من خودمم همینطوری  دوس دارم نه با یه کیلو آرایش. بگو اعتماد به نفسم بالاست که آرایش نمیکنم. زبون داشته باش

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

چقدر شبیه همیم حالا من خودم با خودم اوکیم ولی تو اجتماع و رابطه ها اذیت میشم مخصوصا اگه طرف مقابل خی ...

اخه بنظر خودم اونقدی ساده نیسم ک معلوم باشه

اتفاقا ب همه کس بها نمیدم نمیدونم چرا میگن ساده

فک کنم فک میکنن اصن اهل رابطه و اینا نیسم