بجه ها ساده بودن دقیقا چیه؟اینکع خط قرمز داشته باشی ب هر کسی رو ندی دورو و دروغگو نباشی تیپ و استایلت ساده باشه اهل دور زدن کسی نباشی رو راست باشی میشه ساده بودن؟ اینکع شوخ طبع و خاکی باشس میشه ساده بودن؟چقد از این کلمه متمفرم
امشب ب شوخی تو گروه داشتیم درمورد ازدواج حذف میزدیم یکی از بچه های دانشگاه میگ تو خیلی ساده ای هنوز،تو فکر ازدواج نباش فعلا
نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چطور سیاست داشته باشمبعضی چیزا تو ذات ادمهببین یخورده ساده و مذهبی طوره استایلم،و اینکه اهل هرچیزی ن ...
هر حرفی رو به زبون نیار
زیاد از خودت و زندگیت براشون نگو
بذار مرموز باشی
وقتی بهت چیزی گفتن که دلخور شدی سریع تو گروه نگو من از فلان حرفت ناراحت شدم سعی کن شخصیت قوی داشته باشی
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
اگه بخاطر این چیزا میگن اهمیت نده بگو من خودمم همینطوری دوس دارم نه با یه کیلو آرایش. بگو اعتماد به نفسم بالاست که آرایش نمیکنم. زبون داشته باش
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏