2777
2789
عنوان

يعني شوهرم دوستم نداره

394 بازدید | 6 پست

سلام من بيشترين محبت هاروبه همسرم ميكنم يعني به معني كامل ازخودم ميگذرم براش گاهي خودم يادم ميره ولي اون اصلا جواب محبت هايي كه من ميكنمو نميده اصلا بچشمش نمياد كارام و تا يه بحث كوچيكي ميشه همه چي رو فراموش ميكنه و هرچي دلش ميخاد بهم ميگه يعني دوستم نداره؟

من خانمم نام کاربریم تغییر نمیکنه:(

وقتی خودت به معنای کامل از خودت میگذری از شوهرت چه انتظاری دلری😐نکن اینکارو خواهر من

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو عصبانیتدیگه آدم دوسداشتن یادش میره.شاید اخلاقش اینه.ربطی بهدوست داشتنت نداره به نظر من.شاید تو عصبانیت کنترلشو از دست میده.البته همه آدما وقتی دعوا میکنن دیگهاونموقع خوشحال نیستن که بخان ابراز عشق کنن.!!

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.

خب بیجا محبت میکنی توقع نداشته باش که کسی دیگه محبت بیجا در حقت بکنه...(اخه خودمم خیلی محبت بیجا میکردم و هیشکی نمیدید.ادمای این دوره محبت لیجا در حق کسی نمیکنن...تو هم مثه خودش باش

به فکر خودت باش و به خودت برس کمتر بهش محبت کن یه کم دورتر شو خودش میاد سمتت این قانونشه امتحان کن

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍