2777
2789
واییییی دارم الان واسش گریه میکنم خدااااا

من دو روزه خوابم فقط دیشب برای آخرین بار گریه کردم 

دختره تو استوریش نوشته بود پناه من منو قایم می‌کرد برا اون استوری می‌ذاره 

دیگه زدم آنفالو کردم هفت ماهی هست رفته و من تازه دارم دل میکنم 

دیگه نمیخوام برگرده دیگه نمیخوام باهاش باشم ولی دلمو خیلی سوزوند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایی چیکار کنیم خوب بشیم

تا عمق جونم اونو میخواست تا لحظه آخر تلاش کرد 

نمیگم زمان زیادی باهم بودیم ولی همون یه ماه و دوباری که دیدمش به دلم نشست می‌خواستم ادامه زندگیم با اون باشه 7ماه بهش فکر کردم گفتم شاید بشه شاید برگرده 

غرورم شکست دلم شکست عیب نداره وقتی اومد یادم میره 

هر روز هر شب شب آرزوها هر مناسبتی شب قدر هر لحظه که کم آوردم از عمق وجودم اونو از خدا خواستم ببین واقعاً احساسم پاک بود هر کار کردم منو ندید منو نخواست دوستم نداشت 

می‌دیدم استوریاشو هر از گاهی یه دو سه باری ام پیام دادم ولی عشقی که داشتم هیچ وقت باعث نشد اصرار کنم یا مزاحمش بشم اما یه روز بی خبر بلاک شدم کنجکاو شدم رفتم با گوشی دیگه دیدم عکس خودش و یه دختره استوریه از اون لحظه هر چی استوری گذاشته مرتبط با اون دخترس 

امشب دلم یه بار دیگه شکست ببین دلم واقعا سوخت دختره بهش گفته بود پناه من یه روزی ام دست منو گرفت پناه من بود هنوز ام میدونم آدم بدی نبود ولی منو دوست نداشت هیچ وقت منو به کسی نشون نداد

امشب آنفالوش کردم کاری که تو این همه وقت نتونستم انجام بدم انگار دیگه قلبم تسلیم شد 

پس داره گریه میکنه چرا هم آرومم هم یه چیزی رو دلم سنگینی میکنه 

از الان تنها ام واقعا تنها دیگه رویا بافی نمیکنم دیگه حماقت نمیکنم دیگه اعتماد نمیکنم 

ولی خدا نمیبخشم خیلی اذیت شدم حلالش نمی‌کنم اما نفرین ام نمیکنم بیشتر از این قلبمو کثیف نمیکنم اگه چیزی ازش مونده باشه 💔

اینو دیشب نوشتم