2777
2789
عنوان

نفقه ی فرزند

2065 بازدید | 19 پست

من تصمیمم اینه از همسرم جدا بشم 

میخوام مهریه رو ببخشم در ازاش حضانت بچه هامو بگیرم

میخوام بدونم نفقه ای ک ب بچه تعلق میگیره چقدره؟آخه راستش من هیچ کسی و ندارم ک پشتم باشه

میگم اگر نفقه ی بچه ها رو بده میتونم نیازهای بچه ها رو تامین کنم؟

عزیزم باید بنویسید و قید کنین ثبت بشه ک شما در اعضای بخشیدن مهریه بچه ها رو میخام

فردا نری الکی مهرو ببخشی بگی خوب بچه ها رو میده

ن بابا

میگه من بچه ها رو نمیدم تو خودت مهرتو بخشیدی 

بعدم حضانت با شما باشه بله نفقه میده 

ینی باید بده .ماهانه ی مبلغی تایین میکنه که باید بپردازه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که یادمه خیلی خیلی کمه به قول یکی از بچه های اینجا پول چیپس و پفکم نمیشه چند سال پیشا یکی از ...

عه واقعا؟😓

آخه تو  ی سایت خوندم هزینه خوراک و مسکن و..باید بدن البته بسته به توانایی و درآمد طرف داره

یک سوم حقوقش مال بچه ها میشه

مبلغ کمیه، نمیشه زیاد روش حساب کرد

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم باید بنویسید و قید کنین ثبت بشه ک شما در اعضای بخشیدن مهریه بچه ها رو میخامفردا نری الکی مهرو ...

آره یکی دوبار نزدیک بود گول بخورم 

میگفت بریم مهریتو ببخش بچه ها رو ببر 

ولی تا گفتم باید ثبت بشه میپیچوند

یک سوم حقوقش مال بچه ها میشهمبلغ کمیه، نمیشه زیاد روش حساب کرد

شعلش آزاده درآمدش هم بد نیست ...ولی اینطور ک میگی خیلی سخت تر میشه...چون میگه مثلا درآمد ماهیانه ی من ۱۰ تومنه...نمیشه هم ثابت کرد بیشتره 

شعلش آزاده درآمدش هم بد نیست ...ولی اینطور ک میگی خیلی سخت تر میشه...چون میگه مثلا درآمد ماهیانه ی م ...

آره اثباتش کار سختیه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
اونطوری حضانت باطل میشهتوی اعطای حضانت نباید بحث مالی اورده بشه

چرا ؟مهریه رو ک بخوام ببخشم در ازای حضانت بحث مالی حساب نمیشه؟ولی نفقه بحث مالیه؟😑

اونطوری حضانت باطل میشهتوی اعطای حضانت نباید بحث مالی اورده بشه

عزیزم بحث مهریه هست ربطی ب مسائل مالی اصلن نداره

اگه آقا خانم توافق کردن که در اعضای مهر میتونی بچه هاتو برداری 

باید بنویسه ..

حتی اگه بگه مهریت رو ببخش منم طلاقت میدم

یا بگه فلان کار برات میکنم ..هر چیزی ممکنه باشه

چون اگر زمانی قید نکرده باشه ثبت نشده باشه ..مهریه که پریده هیچ

ممکنه طرف مقابل بگه من طلاقت نمیدم و زمانی زیادی طی کنه 

چرا ؟مهریه رو ک بخوام ببخشم در ازای حضانت بحث مالی حساب نمیشه؟ولی نفقه بحث مالیه؟😑

حضانت چون بحث آمره است باید به صورت رایگان منتقل بشه توی یک سند به صورت اقرارنامه حضانت منتقل میشه

توی یک سند جدا هم مهریه بذل میشه

ایندوتا تداخل کنن دادگاه رد میکنه

آره یکی دوبار نزدیک بود گول بخورم میگفت بریم مهریتو ببخش بچه ها رو ببر ولی تا گفتم باید ثبت بشه میپی ...

دقیقن ..هر کاری میخواد کنه برات در اعضای بخشش مهر 

باید ثبت کنی