❌یه اشتباه ماها اینه که فکر میکنیم شکر کردن اینه که روزی صدهزار مرتبه پشت سر هم کلمه ی خدایا شکرت رو تکرار کنیم!
در حالیکه
✅شکر کردن زبونی نیست!
دلیه..❤️
تو
باید
قلبا
از
نعمت زندگیت
راضی باشی
و
در کنارش
به خدا بگی
که راضی ام
ولی
پیشرفتو هم
دوست دارم..
این یعنی شکر گذاری.. اینجوری اگه روزی یه بارم به آسمون نگاه کنی و لبخند رضایت بزنی
اندازه اون صدهزار مرتبه ،بلکه خیلی بیشتر خداروشکر کردی😉💚
( شکر بابت اینکه به قدری سلامت هستی که توان داری گوشیتو برداری و بیای تو نی نی سایت ! فکر کن اگه این نعمت رو نداشتی و نمیتونستی ببینی نمی تونستی بخونی و ... چی میشد ؟ )
تنها بودم به او فکر کردم، ترسیدم به او فکر کردم، راه میرفتم به او فکر کردم، آسمون رو دیدم به او فکردم، خوشحال بودم به او فکر کردم، ناراحت بودم به او فکر کردم، شما هم یاد من هستید، آقای من ؟!.....🫀 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻
من از ته قلبم شکر میکردم بخاطر وجود ینفر ولی چرا ازم گرفتنش؟
این دنیا برای رشده
اون شخص شاید برای رشدت مناسب نبوده
درسی که باید از گرفتن اون ادممیگرفتی
عدم وابستگی بوده
عدم وابستگی به هیچ احدی غیر خدا
باید به خدای خودت وابسته باشی و شکر گزار
تا آدم درست زندگیت رو وارد زندگیت کنه
تنها بودم به او فکر کردم، ترسیدم به او فکر کردم، راه میرفتم به او فکر کردم، آسمون رو دیدم به او فکردم، خوشحال بودم به او فکر کردم، ناراحت بودم به او فکر کردم، شما هم یاد من هستید، آقای من ؟!.....🫀 اللهم عجل لولیک الفرج 🤲🏻
🥺🥺دعا میکنم خدا از خوبی خودش بزاره داخل قلبش و نصیبم کنه
این دعا رو بکن. خدا رو چه دیدی شاید یهو تقدیر رو تغییر داد
ولی هیچ وقت روش اصرار نکن
اگه اصرار کنی میشی مثل همون بچه که با اصرار از مادرش چاقو میخواد...
تسلیم باش. چیزی که نصیب تو باشه از تو نمی گذره