2777
2789
بهترین فرصته واقعاظرفیتا آخرین سالیه که افزایش پیدا میکنه مثل پارسال هم دیگه تراز سیوی ها نیستنخیلی ...

اخرین سال واسه ظرفیت یعنی دوباره به تعداد قبل برمیگرده یا تا همین ادامه پیدا میکنه؟🤨🤦🏻‍♀️

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

بخدا ما فارغ‌التحصیل ها رو کشتن تا اینو تصویب کردن اگه بدونی سر جلسه شورا و.. چقدر حرص خوردم وقت تلف ...

قبول دارم اذیت شدید ولی جایز نیست با این همه شانسی که بهتون رو کرده انقد غر بزنید و نا امید باشید. حالا که الحمدالله تصویب شده از فرصت ها نهایت استفاده رو ببرین.

به جو باز آمد آب رفته، ماهی مرده بود اما...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناامید ما یازدهمی ها هستیم

اعتراض نمیشه کرد؟ چون امسال پشت کنکوری ها زیاد اعتراض کردن تا دوباره جلسه گرفتند

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

قبول دارم اذیت شدید ولی جایز نیست با این همه شانسی که بهتون رو کرده انقد غر بزنید و نا امید باشید. ح ...

من تازه دو روزه شروع کردم واسه نهایی و کنکور همه میگن امسال راحته پزشکی قبولی

ولی منه خاک به سر دو روزه شروع کردم چون فک میکردم امسال یازدهم هست و قبول نمیشم الان میگم کاش میخوندم و ناامید نمیشدم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
من تازه دو روزه شروع کردم واسه نهایی و کنکور همه میگن امسال راحته پزشکی قبولیولی منه خاک به سر دو رو ...

همین امسال بخون هرچقد میتونی و برو فقط

خودتو ازین دارالمجانین به اصطلاح اموزش پرورش نجات بده

سال دیگه هم ترمیم کل دوازدهم هست هم یازدهم..پشت نمون که بدبخت میکنی خودتو

این بهترین کنکور قرنه

همین امسال بخون هرچقد میتونی و برو فقطخودتو ازین دارالمجانین به اصطلاح اموزش پرورش نجات بدهسال دیگه ...

اخه وقت کمه

منم عاشق پزشکیم

برنامه کامل چیدم واقعا برنامم خفنه میترسم نرسم 

از یه طرف میگم کی تو ۷۵ روز از هیچ میرسه پزشکی

از طرفی میگم امسال فرق داره 

نمیدونم خیلی سردرگمم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
اخه وقت کمهمنم عاشق پزشکیمبرنامه کامل چیدم واقعا برنامم خفنه میترسم نرسم از یه طرف میگم کی تو ۷۵ روز ...

نمیدونم چی بگم. قطعا پایت صفر نیست که میرسی پس. من جات بودم شرایط ب این خوبی رو ول نمیکردم که سال دیگه خودمو با کلی درس نهایی قطعاسطح بالاتر بدبخت کنم

نمیدونم چی بگم. قطعا پایت صفر نیست که میرسی پس. من جات بودم شرایط ب این خوبی رو ول نمیکردم که سال دی ...

امسال مطالعه نداشتم

اما گیراییم خوبه و الان ک دارم تدریس نهایی میبینم قشنگ و کامل میفهمم اون مبحثو

بهترین کنکور شد. نزدیک 70 درصد فقط دوازدهمه.شما نا امید باشین یازدهما چی بگن؟؟

کی گفته بهترین کنکور شد ؟

تنها پوئن مثبت بودن یازدهمه 

یازدهمین میدونستن پارسال نهایی بوده 

امسالم پس  کامل نهاییه 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
همین امسال بخون هرچقد میتونی و برو فقطخودتو ازین دارالمجانین به اصطلاح اموزش پرورش نجات بدهسال دیگه ...

بخدا هر دقیقه ی تصمیم میگیرن 

همه  فقط مثبت نهاییو میبینن

آسیب های روحی که امسال از خبرهای لحظه ای و ناگهانی خوردیم چی ؟

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
کی گفته بهترین کنکور شد ؟تنها پوئن مثبت بودن یازدهمه یازدهمین میدونستن پارسال نهایی بوده امسالم پس ...

بهترین از نظر شما چیه پس؟؟
دوست عزیز بهمن ب یازدهمیا گفتن 6 درس نهایی با امضای اقای پزشکیان. الان یهو کلی درس بعلاوه تاریخ اضافه شد

منطقیه؟

بخدا هر دقیقه ی تصمیم میگیرن همه فقط مثبت نهاییو میبیننآسیب های روحی که امسال از خبرهای لحظه ای و ن ...

من ک نمیگم حق با مسئولینه. من دارم میگم حالا ک انقد شانس تون خوبه و فرصت ها عالی. هی با کلمه نا امیدم گند نزنید بهش. فعلا یازدهمان که باید حالشون بد باشه