باران_baran2025 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 429 عنوان شهید ابراهیم هادی 87 بازدید | 8 پست برای شادی روح ابراهیم هادی شهید عزیز و بزرگوار لطفا صلوات بفرستین و یه حمد بخونید❤️🌺کتاب سلام بر ابراهیم رو بخونید تا با شخصیت بی نظیر این این شهید آشنا بشید.من امتحان نکردم ولی شنیدم خیلیا با توسل به ایشون حاجت گرفتن. رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️ 1404/01/23 | 18:47 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهی_00 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 317 اعتقادی ندارم دیگهاونقدر هر چی گفتن انجام دادم تهش هیچی!اگه خدا نخواد هیچ کی نمیتونه کاری کنه نه شهید نه هیچ کس دیگه «بي تو تاریك نشستم تو چراغ ِ كه شدي؟🤍»
00999999 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 493 قشنگ تر میشد میگفتی برای شادی روح همه رزمندهها یا تمامی شهداها🫡🕊️🖤
باران_baran2025 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 429 اعتقادی ندارم دیگهاونقدر هر چی گفتن انجام دادم تهش هیچی!اگه خدا نخواد هیچ کی نمیتونه کاری کنه نه شهی ... باید اینم در نظر بگیرید که به خیر و صلاحتون هست یا نه اون خواسته،پیشنهاد میکنم کتاب سلام بر ابراهیم رو بخونید عزیزم رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️
باران_baran2025 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 429 قشنگ تر میشد میگفتی برای شادی روح همه رزمندهها یا تمامی شهداها🫡🕊️🖤 درسته عزیزم همه ی شهدا عزیز و بزرگوارن🌺من به ایشون علاقه و ارادت خاصی دارم❤️🤍 رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️
ماهی_00 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 317 باید اینم در نظر بگیرید که به خیر و صلاحتون هست یا نه اون خواسته،پیشنهاد میکنم کتاب سلام بر ابراهیم ... خوندم عزیزدلم بارها هم بهشون توسل کردم شهید بزرگی هستن ولی شاید من لیاقتش رو نداشتم اخه بیماریی که با هزار تا دکتر و دارو و درمون خوب نشه چیزی هست که به صلاح ادم نباشه؟:) «بي تو تاریك نشستم تو چراغ ِ كه شدي؟🤍»
00999999 عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 493 درسته عزیزم همه ی شهدا عزیز و بزرگوارن🌺من به ایشون علاقه و ارادت خاصی دارم❤️🤍 حرفی ندارم آبجی🫡✌️🕊️انشاالله روحشان شاد باشند💜
باران_baran2025 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/06 تعداد پست: 429 خوندم عزیزدلم بارها هم بهشون توسل کردم شهید بزرگی هستن ولی شاید من لیاقتش رو نداشتم اخه بیماریی که ب ... انشاالله به آبروی همین شهید هرچه زودتر خدا شفا بده.چله های مجربی هم هست عزیزم،شما که آدم معنوی هستین خداروشکر🤍چله بردارین۱۲۴ هزار صلوات هم شنیدم خیلی حاجت دهنده س سرچ کنید تو همین نینیسایت خیلیا حاجت گرفتن. رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️
ماهی_00 عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 317 انشاالله به آبروی همین شهید هرچه زودتر خدا شفا بده.چله های مجربی هم هست عزیزم،شما که آدم معنوی هستین ... ممنونم عزیزم چی بگم هر چی که خدا بخواد توکل کردم به خودش «بي تو تاریك نشستم تو چراغ ِ كه شدي؟🤍»