2777
2789
عنوان

خرید جهزیه

235 بازدید | 13 پست

دوستان بنظرتون برای خرید جهزیه م ( لوازم برقی بزرگ )از سایت بخرم خوبه یانه؟ کسی امتحان کرده ؟ راضی بودین؟

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

نه منکه نمیتونم اعتماد کنم .خوب چرا ازبازار نمیخری؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه منکه نمیتونم اعتماد کنم .خوب چرا ازبازار نمیخری؟

یکم ارزونتر برام میوفته، سایت معتبر بانه هست، میارن درب خونه ،تست میکنن و بعد درب خونه پرداخت میکنم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم🌈آبادی و آزادیتو ببینم ایران جذاب و عزیزم❤️🩹

اصلا از سایت نخر باید بری ببینی من امین حضور  رفتم هیچکدوم قیمت یکسانی نداشتن  باید بری بگ ...

یزدم ، تهران نیستم

سلام عزیزم

اول این که بهت تبریک میگم، انشاءالله ۱۰۰ سال کنار هم خوشبخت باشین..

گلم مسلماً اگه بری از بازار بگیری خیلی بهتره. واسه خرید اینترنتی سایت رسمی برندها مطمئن تره. سایت دلتاکالا هم واسه بررسی و مقایسه مدلا و قیمتا خوبه.

امیدوارم همون خریدی که مدنظرته رو به بهترین شکل انجام بدی.

من از سایت ها زیاد خرید کردم.چرخ خیاطی و اتومو از سایت خریدم و خیلی هم راضی بودم حتی بهتر از بازار ر ...

از چ سایتی؟ دی جی کالا ؟ بانه دات کام رو میشناسی؟

از چ سایتی؟ دی جی کالا ؟ بانه دات کام رو میشناسی؟

من از 20بافت خرید کردم.اون بانه ایی ها رو نمی تونم اعتماد کنم ممکنه جنس قاچاقی بدن اما این مطمنه خیلی هم خوب جواب میدن راهنمایی می کنن.

این آدرس سایتشه برو ببین خیلی کامل و جامعه

من از 20بافت خرید کردم.اون بانه ایی ها رو نمی تونم اعتماد کنم ممکنه جنس قاچاقی بدن اما این مطمنه خیل ...

❤❤❤مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز