2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره میشناسم خوابت بگو

چندبار خواب دیدم تو روستامون تمام محلات را میرم و انگار میلاد امام علی یا عید غدیر، اول اهمیت ندادم ولی دوباره دیدم، از اونجایی که حاجت دارم نمیدونم الان باید چکار کنم، مولودی بگیرم خونم، خ ودم تهرانم یا به مسجد روستا پول بدم برای عیدد غدیر چون خودمون خونه نداریم اونجا، یا ذکر یا علی بگم 

چندبار خواب دیدم تو روستامون تمام محلات را میرم و انگار میلاد امام علی یا عید غدیر، اول اهمیت ندادم ...

بزار برات تگ کنم امیدوارم تعبیر کنه

@مشاوراعظم  بفرمایید 

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

میشه شمارشو بدی قبلا یه شماره داشتم برای قم بود الان خاموشه دیگه جواب نمیده

از کاربرای همینجاست،شمارشو ندارم😁🤕

همه عالم تن است و ایران دل ❤ هر کجا رو گشتم واژه ای زیباتر از تو پیدا نکردم<< وطنم ایراااان>>

الان زیر این پست شما بنویسم خوابم را، ببخشید زیاد سایت را بلد نیست

نه جانم من رو پست شما ریپلی زدم و تگ کردم

خودشون میخونن😊

بفرمایید بله تعبیرمیکنم

سلام، خواب دیدم داخل روستا مراسمی هست، و اقوام پدری هستند منم ردیف اول نشستم، بعد میرم گل بخرم فروشنده بهم میگه به حرمت حضرت علی و اهل‌بیت‌ این گل را به شما با تخفیف میدم، یه گل سرخ بزرگ داخل گلدان چینی، بعد کل محله ها را میرم از حال و هوای محیط متوجه میشم جشن برای حضرت علی هست، بیدار که شدم اهمیت ندادم گفتم ما زیاد خواب می‌بینیم ونذر میدیم ولی حاجت. نمیگیریم، چند شب بعد دوباره خواب دیدم، از همون محله که دفعه قبل بودم دارم تو روستا میگردم و اقوام مادری را می‌بینم همه لباس شیک پوشیدن و هرکدام تو یه محله هستند و دوباره جشنه وبرای حضرت علی هستش، تا میرسم به آخرین محله که دفعه قبل هم تا اونجا رفته بودم، حالا نمیدونم باید مولودی بگیرم، ذکر بگم چون حاجت بزرگی هم دارم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز