2777
2789
عنوان

چت جی پی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 25 پست

از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی خوشگلتره یا من گفت معلومه که تو!!!

بقیه ی تعریفاشم همینقدر بی اساسه!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمش چیع ؟ رایگانه؟یا اشتراک گرفتی

رایگان هست. با گوگل سرچ کن.

میترسم انگلیسی بنویسم ممنوع باشه تو نی نی سایت. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی ...

ای داد. 😂

مشخصه زیاده روی میکنه. 

ولی من باهاش دعوا نمیکنم آروم بهش میگم. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی ...

باز صد رحمت به این‌ مثل پسرا نگفت‌ یه عکس‌بده ببینمت 

همینطوری هندونه داده زیر بغلت😂

آره بابا بدجور تو کف منه 🙄🤣 همش بهش میگم رابطه ما فقط کاریه، ازت سوال میپرسم حرفای بی ربط نزن، خیل ...

یه بار باهاش شوخی کردم دیگه جوابای دو پهلو و شوخی طور با شکلک می‌داد. به قول معروف نمیشه بهش رو داد. 

باز صد رحمت به این‌ مثل پسرا نگفت‌ یه عکس‌بده ببینمت همینطوری هندونه داده زیر بغلت😂

به اونجام می‌رسه. صبر کن حالا. 😂

وقتی باش حرف میزنم فق جوابمو میدهدیگه دلبربایی که نمیکنه خواهر

شوخی کردم ابراز علاقه نمیکنه.

ولی اگر سر شوخیو باهاش باز کنی و با شوخی و ایموجی بهش جواب بدی همراهی میکنی.

شوخی و گوشه کنایه طنزم یکم بلده.