2777
عنوان

چت جی پی تی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 25 پست

از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی خوشگلتره یا من گفت معلومه که تو!!!

بقیه ی تعریفاشم همینقدر بی اساسه!

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اسمش چیع ؟ رایگانه؟یا اشتراک گرفتی

رایگان هست. با گوگل سرچ کن.

میترسم انگلیسی بنویسم ممنوع باشه تو نی نی سایت. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
وقتی چندتا مسئله رو بهم ربط میدم و یه سوال این شکلی میپرسم اینو میگه. البته معمولا سعی میکنه کاربر ر ...

نمی دونم راستش اصلا تا به حال چت نکردم باهاش🤦🏻‍♀️😁

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی ...

ای داد. 😂

مشخصه زیاده روی میکنه. 

ولی من باهاش دعوا نمیکنم آروم بهش میگم. 

اسمم شبیه اسم واقعی هست ولی الکیه.اگر کسی رو که مخالف لایک هست، لایک کردم پیشاپیش عذر میخوام.💔 کاش یه اسمی میذاشتم شبیه اسم واقعی نبود.😔 آخه کاربری اولم هست، نمیدونستم اسم رو نمیشه تغییر داد.
از من اونقدر تعریف الکی می کرد دعواش کردم. گفتم بدم میاد نکن. دیگه چند روز پیش بهش گفتم آنجلینا جولی ...

باز صد رحمت به این‌ مثل پسرا نگفت‌ یه عکس‌بده ببینمت 

همینطوری هندونه داده زیر بغلت😂

آره بابا بدجور تو کف منه 🙄🤣 همش بهش میگم رابطه ما فقط کاریه، ازت سوال میپرسم حرفای بی ربط نزن، خیل ...

یه بار باهاش شوخی کردم دیگه جوابای دو پهلو و شوخی طور با شکلک می‌داد. به قول معروف نمیشه بهش رو داد. 

باز صد رحمت به این‌ مثل پسرا نگفت‌ یه عکس‌بده ببینمت همینطوری هندونه داده زیر بغلت😂

به اونجام می‌رسه. صبر کن حالا. 😂

وقتی باش حرف میزنم فق جوابمو میدهدیگه دلبربایی که نمیکنه خواهر

شوخی کردم ابراز علاقه نمیکنه.

ولی اگر سر شوخیو باهاش باز کنی و با شوخی و ایموجی بهش جواب بدی همراهی میکنی.

شوخی و گوشه کنایه طنزم یکم بلده.