2777
2789
خب مذهبی هم می‌تونه خیانت کنه دیگه فرقش یه لفظ عربیه

اونی که مذهبی واقعی باشه خیانت نمی کنه

اونی که کلاه شرعی برای خودش درست می کنه که مذهبی نیست بعدشم فرق نداره حداقل حلال باشه یا نباشه؟

ببینین این سوال بیش تر از اینجا برام ایجاد شد که مثلا دختره اصلا مذهبی نیست ولی همش دنبال اینه که یه پسر مذهبی بیاد خواستگاریش یا پسره خودش مذهبی نیست و همه کار می کنه و با دخترای زیادی در ارتباطه ولی اونا رو برای ازدواج قبول نداره و وقتی می خواد ازدواج کنه میره دنبال دخترای مذهبی

خیلی عجیبه برام

خوب اگه مذهبی دوست داری خودتم باید رعایت کنی دیگه نمیشه که هر کار می خوای بکنی ولی طرفت آدم سالمی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ؟

چون خودم مذهبی نیستم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین اون مذهبی نبوده،شکل مذهبی ها بوده،😜

من مادرم مریش بودتوقطارتهران یه چهارتخته نصیب ماشدیه آخوندوخانمش هم سوارشدن من ازخداخاستم چون خسته بودیم واقعا بایدممیخابیدم خالم خوب نبودمن وخامش تخت بالا خابیدیم خودش پایین مامانم هم پایین بود خیلی خابم برده بود صدای  کابین قطارزیادبودنزیک صبح بودیه سنگینی روباسنم حس کردم  تکون کوچولوخوردم دوباره خابم برداین دفعه دسبش زیرسوتینم حس کردم ازجاپریدم هیچ که نبود طوری خرفه ای بود خیزمیزد تورختخاب سرجاشس خرناس میکشیدفک  کنم دارم خواب میبینم بلن شدم نسشتم اهسته گفت بخواب دخترم چمدان میخاست بیفته پایین جابجا کردم  بخواب بارسوم خابم بردبازم گرمی روباسنم حس کردم بیدارشدم واقعا بعد متوجه شدم همون بودداشت لباس زیرموآهسته می کشیدپایین/بلن شدم نشستم خابم  پرید تاصبح سردرد بودم عزیز

واااعزیزآآخوندچطورشکل مذهبی میگیره /آخوندبودتوقطارهمه بهش میگفتن حاج آقا همه جلوش خم وراست میشدن عزی ...

مگه عبا امامه پوشیدن کار سختیه؟ مخصوصا امروزه که فرقه های مختلف زیادی بوجود اومدن،مثل دراویش گنابادی،شیعه شیرازی، الحسن بصری،حجتیه و.... که عقایدشون منحرف هست،ولی نگاشون میکنی شکل شیعه های واقعین،تو سنی هم منحرف دارن مثل وهابیت که با اصلشون فرق داره.

حواست باشه تو دام تبلیغاتشون نری

من مادرم مریش بودتوقطارتهران یه چهارتخته نصیب ماشدیه آخوندوخانمش هم سوارشدن من ازخداخاستم چون خسته ب ...

چه ترسناک،اون مریض بوده.اصلا این فرقه های منحرف مأموریتشون همینه که کارایی بکنن تا مردم چون از آخوند توقع ندارن متنفر بشن،معلومم نیست اون خانومش بوده

مگه عبا امامه پوشیدن کار سختیه؟ مخصوصا امروزه که فرقه های مختلف زیادی بوجود اومدن،مثل دراویش گنابادی ...

عزیزگنابادیا خوبن من رفتم گناباد مشهد که میریم یه شب بیدخت میخابیم اتاق بهمون دادن  خوب بودن عزیز

چه ترسناک،اون مریض بوده.اصلا این فرقه های منحرف مأموریتشون همینه که کارایی بکنن تا مردم چون از آخوند ...

آره عزیز یه بچه هم داشت معلوم  که زنش بود بچه همش پیش باباش بودمرتب توقطارچشم چرونی میکرد منم خیلی میترسیدم یه وقتی واسم دردسردرس نکنه

نیکی منم ادم ترسو هستم قلبم تند میزنه نفسم بند میاببینم

؟؟؟؟؟؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/