2777
2789
مذهب با اخلاق متفاوته دلیل نمیشه کسی که مذهبی نیست بی قید و شرط و بی حد و مرز باشهآدم بی بند و بار ت ...

خیلی عالی بود👌دقیقا همینه 

میگم سوالشون ابهام داشت البته کسی که واقعا بخواد به اسلام مقید باشه باید هم احکام رو رعایت کنه هم اخلاق هم اعتقاد وهرسه باید حتما باهم باشن اگر یکی فقط به قول شما احکام رو رعایت کنه نه اخلاقیات رو اصلا مذهبی نیست به نظرم وآدمای باشرافت زیادی هم وجود داره که حتی ممکنه مسلمان هم نباشن👌

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

منظورتون از قید و بند چیه؟

به نظرم قید وبند بیشتر تو توجه  ونگاه مرد هست،اگه بیشتر به من توجه کنه و از نظر روانی اسکورتم کنه بهم ثابت میشه که منو واقعا دوست داره،منم این مدل مردا رو بیشتر تو مذهبی ها دیدم تا غیر مذهبی ها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرمنم همینجوره خیلی درست وتمیز زندگی میکنه اهل هیچ بی بندباری نیست حتی رقص هم بزور شاید محلی برقصه ...

ببین تمام خوبیها که موافق ذات و انسانیته ، همون دیانت واقعیه،طبیعیه بعضی تمامشو رعایت میکنند و بضیشو رعایت نکنن و قلبا خودشونم اعتراف به این موضوع دارن،مثلا یکی از نزدیکای ما خیلی مقید به حلال وحرومه ولی نماز نمیخونه،امسال ماه رمضون گفت حداقل تو ماه رمضون نمازامو بخونم،در صورتی که باز روزه نمیگرفت.

مذهبی هم درجاتی داره هرچی بیشتر رعایت کنه مؤمنتره

مذهب با اخلاق متفاوته دلیل نمیشه کسی که مذهبی نیست بی قید و شرط و بی حد و مرز باشهآدم بی بند و بار ت ...

آفرین  این حرف هم درسته ،منتها همونم که موافق انسانیت عمل میکنند در اصل موافق دین وفطرت دارن عمل میکنند.

هيچ گاه عنوان نمي توان هويت يك شخص را به طور حقيقي و واقعي بيان كند، بلکه افراد هستند که عناوين را مي سازند.
عقايد و عملکرد افراد است که سبب مي شود عنوان مومن و کافر و مذهبي و غير مذهبي بر افراد نهاده شود .
در اسلام، مذهبي به کسي گفته مي شود که به آيين حق اسلام معتقد است . معناي اعتقاد در اين جا تسليم خداوند بودن است، يعني در مرتبه ظاهر اعتقاد به يکتايي خداوند و نبوت پيامبر اسلام و ولايت ائمه معصومين دارد .به دستورات اينان عمل مي کند.
انسان مذهبي داراي ويژگي ها وخصوصياتي است که در پرتو کسب معارف و عمل به وظيفه به آن ها مي رسد . اگر مذهبي بودن و نبودن کسي بخواهد سنجيده شود، اين صفات معيار قرار مي گيرد، که این ويژگي ها را مي توان در دوتا ساحت فردی واجتماعی درنظر گرفت که اخلاق هم جز همین ويژگي هاهست

مذهب تعریف درست از غیرت را داره 

یعنی نیرویی باید در تو باشد که بتوانی با ان نظام خانواده و بعد جامعه ای را که در ان زندگی می کنی حفظ کنی 

افراط و تفریط هم در هر چیزی حتی در غیرت بد هست 

فکر میکنم برای انتخاب همسر، باید فاکتور تناسب رو مدنظر قرار داد

مثلا من معمولی، نمیتونم برم با یه آیت الله ازدواج کنم! یا با یکی که مشروب میخوره و..! 

اما خب تجربه ثابت کرده آدمای مذهبی که دین رو درست و حسابی فهمیدن و حواسشون به قوانین خدا هست، حواسشون به زنشون هم هست.  :) 

غیرت دو طرفه معناش دعوا و چالش و اینا نیست؟ 🚶‍♀️

منظورم این بود که مرد هم روی زنش وهم روی خودش غیرت داشته باشه،تا کار به غیرت زن نرسه که دچار چالش بشه،هرچند زن هم حق داره رو مردش حساس باشه،برا همین میگم شوهر مذهبی کار رو راحت میکنه.  البته که واقعی مذهبی باشه نه ظاهری

در عین حال که همسر مذهبی خودش رو کنترل می‌کنه و زحمت منو کم می‌کنه، ممکنه از من هم ممکنه توقعات عاقلانه‌ای داشته باشه، مثل اینکه مثلاً منم مذهبی باشم و رفتارام اعم از پوشش و... منطقی باشه.

معمولا  چون می‌خوایم هرکاری که دلمون می‌خواد بکنیم و کسی بهمون اصلا گیر نده ، ممکنه که بگیم مذهبی دوست نداریم ولی  بعد که به درد سر می‌افتیم اون وقت ارزش همسر مذهبی رو می‌فهمیم.