2777
2789

من مذهبی بیشتر می پسندم

چون اکثر مذهبی ها ، البته مذهبی که با عقل به دینداری رسیده و درک درستی از دین دارن ، چشماشونو کنترل می کنند ، اونقد بدم میاد از این مردایی که زن خودشون با هفتاد قلم آرایش کنارشونه اما باز چششون دنبال زن و دخترای مردمه، دوس دارم شوهرم فقط به خودم توجه داشته باشه 

تو قرآن هم خداوند خطاب  به مردان مومن فرموند:و غضوا ابصارهم 

یعنی چشمهای خودتون رو از حرام و گناه بپوشانید 

و به زنان مومنه هم فرمودند: زیبایی خودتان را از نگاه های آلوده  بپوشانید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرمذهبی متعهد 

چون معتقدم اعتقادات مذهبی باعث می‌شود که افراد به زندگی زناشویی تعهد بیشتری داشته باشند. تعهد معنای گسترده‌ای دارد. فرد متعهد خود را ملزم به دوست داشتن طرف مقابل، احترام، صداقت، وفاداری و حمایت می‌داند اما فردی که اعتقاد مذهبی نداشته باشد  حد و مرزی در دروغ گفتن، رابطه با جنس مخالف، بی‌احترامی کردن، خیانت کردن و… ندارد و کسی را شاهد و ناظر بر اعمال خود نمی‌داند اما برعکس افراد دین‌دار به ازدواج و تشکیل خانواده به‌عنوان یک امر الهی و مقدس می‌نگرند و به تداوم ازدواج و حفظ کانون خانواده متعهدترند

نه مذهبی گیر بده، نه غیرمذهبی که بره با زنا احساس راحتی کنه بدم میاد

راست میگی بعضی مذهبی ها از روی بد دلی گیر میدن ولی خودمونیم بعضیاشون از روی دوست داشتنه،وما اشتباه فکر میکنیم گیر میدن در حالی که قصدشون حفظ کرامت زنشه

البته اسی جون سوالت یکم ابهام داره مذهبی یعنی چی؟ اگر مذهبی بودن فقط به ریش یقه وتسبیح مسجد باشه وفقط بخواد یک استغفرالله ولا اله الله ورد زبونش باشه و بُعد های دیگه دین رو اصلا نداره اصلا نمی پسندم چون به نظرم از غیر مذهبی هم بدتره ولی اگر نه همه ابعاد دین رو رعایت میکنه چه حق الله چه حق الناس و دیندار گلچینی نیست بله میپسندم و کاملا ترجیحش میدم شما کدوم مدنظرتونه؟

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

همسرمذهبی متعهد چون معتقدم اعتقادات مذهبی باعث می‌شود که افراد به زندگی زناشویی تعهد بیشتری داشته با ...

مذهب با اخلاق متفاوته 

دلیل نمیشه کسی که مذهبی نیست بی قید و شرط و بی حد و مرز باشه

آدم بی بند و بار تعریف مجزایی از آدم غیر مذهبی داره 

خیلی از آقایون تحصیل کرده مودب و محترمی که دیدم غیرمذهبی بودند 

بخشی از توصیه های دین با اخلاق و انسانیت اشتراک داره و آدم غیر مذهبی هم اون اخلاقیات رو رعایت می‌کنه هرچند اگر به باقی مسائل مثل نماز و روزه و الگوهای دینی اعتقاد نداشته باشه 

و در مقابل آدم مذهبی هم داریم ازدواج موقت داشته یا زن دوم گرفته که شرعا مجازه و به ایمان این آقا ایرادی وارد نمیکنه ولی اخلاقی نیست