2777
2789
عنوان

ترفند پریودی

260 بازدید | 4 پست

بچه ها گفتم بعضیاتون تایپیک زدید پریودم منم درکتون میکنم برا همین میخوام یه نکاتی بگم ک شما کا الان پریودی یا یه ماه دیگه میخوای پریود شی یا حالا چمیدونم هزار چیز دیگه براش آماده باشی یا راحت تر بگذرونیش اصلا هم جای خجالت نیست چون این طبیعت بدنه و به جز تو الان کل دختر/زن های کره ی زمین که سالمن میشن پس به خودت افتخار کن و خودتو نرنجون. خب بریم سراغ نکات😊💜

۱ـ اگه پریودت درد نداره که هیچی ولی اگه داره و اذیتتون میکنه کیسه آب گرم و کیسه نمک بهترین گزینه هستند و شما میتونی اونو زیر ناحیه شکم و رحم بزاری تا انقباضات رحمی رو بهتر کنه و رحم گرم نگه داره و دردو کمتر کنه و شما میتونی به جز اینا از مسکن و شیافم استفاده کنی. 

۲ـ بهداشت رو تو این دوران رعایت کن مثلا برای تمیز نگه داشتن واژن میتونی از ژل های شستشوی بانوان استفاده کنی و برای عفونت نکردن سریع پد/تامپون/کاپ عوض کن و اگه به نوار حساسیت داری میتونی از یه پارچه نخی ضد حساسیت استفاده کنی و اینم بگم که میتونی حمام بری ولی چون تو این دوران راه رحم بازه پیشنهاد میکنم فقط مو هاتوبشوری و از  حموم بیای بیرون. 

۳ـ برای PMS هم میتونی شکلات یا موز بخوری یا دمنوش که برای اعصاب خیلی خوبه و میتونه کمکت کنه و خلاصه چیزایی که دوست داری و حالتو خوب میکنه بگیر و افمار منفی رو بریز دور. 

۴ـ نکته آخر و پایانی به هرکسی دوست داشتی بگو من پریودم و اصلا خجالت نداره بگو تا کمکت کنن و درکت کنن و اگه کسی رو نداری که درکت کنه بدون هرجا که باشی من اینجامو درکت میکنمو دوست دارم. 😊😊😊😊💜

برای کسی بمان که بداند ماندن چیست

پریودم درد نداره

ولی هربار ک پریود میشم خونریزیم زیاده

با افتخار اریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/ وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷