بچه ها گفتم بعضیاتون تایپیک زدید پریودم منم درکتون میکنم برا همین میخوام یه نکاتی بگم ک شما کا الان پریودی یا یه ماه دیگه میخوای پریود شی یا حالا چمیدونم هزار چیز دیگه براش آماده باشی یا راحت تر بگذرونیش اصلا هم جای خجالت نیست چون این طبیعت بدنه و به جز تو الان کل دختر/زن های کره ی زمین که سالمن میشن پس به خودت افتخار کن و خودتو نرنجون. خب بریم سراغ نکات😊💜
۱ـ اگه پریودت درد نداره که هیچی ولی اگه داره و اذیتتون میکنه کیسه آب گرم و کیسه نمک بهترین گزینه هستند و شما میتونی اونو زیر ناحیه شکم و رحم بزاری تا انقباضات رحمی رو بهتر کنه و رحم گرم نگه داره و دردو کمتر کنه و شما میتونی به جز اینا از مسکن و شیافم استفاده کنی.
۲ـ بهداشت رو تو این دوران رعایت کن مثلا برای تمیز نگه داشتن واژن میتونی از ژل های شستشوی بانوان استفاده کنی و برای عفونت نکردن سریع پد/تامپون/کاپ عوض کن و اگه به نوار حساسیت داری میتونی از یه پارچه نخی ضد حساسیت استفاده کنی و اینم بگم که میتونی حمام بری ولی چون تو این دوران راه رحم بازه پیشنهاد میکنم فقط مو هاتوبشوری و از حموم بیای بیرون.
۳ـ برای PMS هم میتونی شکلات یا موز بخوری یا دمنوش که برای اعصاب خیلی خوبه و میتونه کمکت کنه و خلاصه چیزایی که دوست داری و حالتو خوب میکنه بگیر و افمار منفی رو بریز دور.
۴ـ نکته آخر و پایانی به هرکسی دوست داشتی بگو من پریودم و اصلا خجالت نداره بگو تا کمکت کنن و درکت کنن و اگه کسی رو نداری که درکت کنه بدون هرجا که باشی من اینجامو درکت میکنمو دوست دارم. 😊😊😊😊💜