بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ۳۰هفته و چند روز بودی ؟؟؟مهم اینه اعضای بدنش سالم باشه به وزنش خیلی اهمیت نمیدن،این مدت ویار داشتی؟؟
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
گلم اگه وزنش کم بود حتما بیشتر پیگیری میکرد هم دکتر سنو هم دکتر خودت
پسرمن تو این سن از بارداری۱۳۰۰بود
با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد وجوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
ویاربدنداشتم اصلا ازچیزیم ن حالم بهم خورده ن بالااوردم ولی اشتهااصلاندارم
خب همین اشتها نداشتنه میتونه تاثیر بزاره،انشالا که بچه ت تپلی و صحیح و سالم دنیا میاد