2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی

278 بازدید | 30 پست

من واقعا پزشکی رو دوست دارم یه چند وقتیه که از فضای کنکور فاصله گرفتم ولی قصد دارم دوباره برگردم و برا کنکور ۴۰۵ بخونم اما  یه مدت طولانیه که درگیر خبرای منفی و هم صحبت آدمای بدبین بودم و این کار خیلی رو خودم هم اثر گذاشته

طوریکه حس میکنم قبولی پزشکی غیر ممکنه 

یکی از بدترین افکارم اینه که سهمیه ای ها کلا قبول میشن (چون خونده بودم طبق تحقیقاتی که کردن ۷۵ درصد پزشکا سهمیه ایین) و این موضوع شوق تلاش کردنو ازم میگیره 

یا اینکه فک میکنم برا قبولی پزشکی باید روزی ۱۲ ساعت به بالا خوند ولی واقعا من کشش این تایمو ندارم 

بوده کسی از اطرافیانتون که بدون سهمیه باشه یا با یه ساعت مطالعه نرمال پزشکی ملی قبول شده باشه؟؟؟؟

خیلیی ممنونتون میشم اگه بگین ❤️‍🩹❤️‍🩹 واقعا نیاز دارم بدونم 

تو چیکار به اون مثلا ۷۵ درصد داری که آمار درستی هم نیست 

تو تلاشتو بکن جزو اون ۲۵ درصد باشی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کنکوری چ سالی هستی

۴۰۱ کنکور دادم پرستاری قبول شدم ولی چون علاقم نبود نرفتم بعد دیگه کلا درگیر افسردگی و اینا بودم از درس فاصله گرفتم تا الان که میخوام دوباره کنکور بدم 

باز ترمیمو میشه ی کاری کرد برای بچه ها ول ظرفیتا ...

ظرفیت کم میشه؟  پزشکا و دندونپزشکا  دارن مهاجرت میکنن  چجوری ظرفیتا رو کم  میکنن  شاید تعهدی رو کم کنن  فعلا کمبودم داریم

هعی😶
۴۰۱ کنکور دادم پرستاری قبول شدم ولی چون علاقم نبود نرفتم بعد دیگه کلا درگیر افسردگی و اینا بودم از د ...

وای خوشبحالت من الان دارم میمرم برا اینکه امسال پرستاری ازاد بیارم

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین