2777
2789

بچه ها من هر چی تهرانی دیدم از قیافه ام مخصوصا چشام خیلی تعریف کردن .با یه اغراق خاص .یه خانم قبلا بود همسایه مون سن بالا خیلی خیلی تعریف می کرد می گفت خیلی زیبایی و همه اش دوست دارم بهت نگاه کنم و...

یه همکار تهرانی هم داشتم همین بود همه اش بهم می گفت چشم آهویی و خوشکل و نودل برو.و....یه بارم داشتم بهش نگاه می کردم حرف میزد یه دفعه بی مقدمه بوسم‌کرد .یعنی از مهربونیشونه این مدلی هستن یا قیافه خاصی می پسندن که با ظاهر من مطابقت داره ؟البته کسای دیگه ام بودن تهرانی بودن این طوری بودن دیگه نگفتم طولانی نشه

این دیگه خیلی عجیب بود

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشبحالت خوشگلی ربطی به تهرانی نداره حتما خوشگلی دیگه عکس گذاشتی لایک کن

نه خوب هر کی این جوری گفته تهرانی بوده .حالا شاید اونا فرهنگش این باشه ابراز کنن و بگن نمی دونم .....ولی مثلا نشده یه قمی بهم این جور بگه 😂

منم دوستام بوس میکردن ولی منطور بد نداشتن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

منم دوستام بوس میکردن ولی منطور بد نداشتن

نه بابا اینم منظور بد نداشت .خانم با شخصیتیه  و مذهبی و مادر چند تا بچه ،داخل محیط زنانه هم بودیم .می گفت از نگاهت خوشم میاد 

خوشبحالت خوشگلی ربطی به تهرانی نداره حتما خوشگلی دیگه عکس گذاشتی لایک کن

نه خیلی معمولیم .میگم که با اغراق می گفتن خوشکلی .شاید می گفتن دلم خوش بشه 😂ولی اینکه هر کی این جوری تعریف می کرد وجه اشتراکشون این بود که تهرانی بودن عجیب بود .شاید تو فرهنگشونه از بقیه تعریف خوب کنن

من خودم اگه کسی زیبا باشه یا خوشتیپ باشه یا انرژی خوبی داشته باشه بی برو برگرد بهش میگماکثر اطرافیان ...

دمتون گرم .حالا بعضی ها هم یکی قشنگم باشه الکی ازش عیب می گیرن و مسخره می کنن پیش خودشون می گن طرف پر رو میشه .یه کاری می کنند اعتماد به نفسش بیاد پایین از فرط بی فرهنگی و بیشعوری  

نه خیلی معمولیم .میگم که با اغراق می گفتن خوشکلی .شاید می گفتن دلم خوش بشه 😂ولی اینکه هر کی این جور ...

من هزار بار تهران بودم هیچکس یا اصلا نگاهم نکرده یا اگه کرده بد نگاه کرده

چون زشتم😂 فرهنگشون نیست حتما خوشگلی دیگه