2777
2789
عنوان

سریال

599 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

کسی تا به حال سریال اوتلندر (outlander) رو دیده؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
من دیدم عزیزم.عالیییییییییه.اصلا عالی کمه براش محشره

واقعا خیلی قشتگه عاااااااااااااااااااالی

نمیدونی چقدر احساسیه، چقدر گریه کردم بعضی قسمتا

الان فصل سه رو تموم کردم

میدونی فصل چهارش کی میاد؟

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیلی قشتگه عاااااااااااااااااااالی نمیدونی چقدر احساسیه، چقدر گریه کردم بعضی قسمتا الا ...

منم سه رو تموم کردم.نه نمیدونم کی میاد.خیلیییی قشنگه عشقشون .ادم حسودیش میشه😆نمیدونم چرا سریال به این قشنگی انقد گمنامه.هیشکی نگاه نمیکنه

منم سه رو تموم کردم.نه نمیدونم کی میاد.خیلیییی قشنگه عشقشون .ادم حسودیش میشه😆نمیدونم چرا سریال به ا ...

اره واقعا منم همیشه به عشقشون غبطه میخورم

حس میکنم منم واقعا تو زندگیم میتونم با شوهرم اینطور باشم یا نه

پراز احساس میشم میبینم

آره هیچکس ندیده ، گمنامه

کاش زودتر سیزن جدیدش بیاد

واقعا قشنگه یا نه

عالیه واقعا. محشره . معرکه س

ولی صحنه زیاد داره، یعنی اگه با خانواده میخوای ببینی دانلود نکن