2777
2789
عنوان

من دقیقا چکار کنم برای پسردار شدن

512 بازدید | 58 پست

من تصمیم گرفته بودم برم ivfتعیین جنسیت

بعداز دوتادختر نمیتونم ریسک کنم 

اما شوهرم جا زده میگه مسیرش طولانیه از خونه تا مطب دکتر ۳ ساعت راهه 

میگه با رژیم غذایی اقدام کنیم 

ولی من واقعا میترسم میگم اگر حاضری مسافت رو بریم حاضرم دوباره باردار بشم به اندازه ی کافی نیش و کنایه شنیدم و دوتا دختر برام کافیه(خدا میدونه که به وجودشون می بالم و باباشون هم عاشقشونه)درصورتی حاضرم بچه سوم داشته باشم که پسر باشه و این فقط با ivf قطعی هست..نظر شما چیه

هر کسی یا روز می میرد یا شب،من شبانه روز...گوشهایم را می‌گیرم.. چشم هایم را می بندم..زبانم را گاز میگیرم..ولی حریف افکارم نمی شوم..چقدر دردناک است فهمیدن..خوشبحال عروسک آویزان به آینه ی ماشین! تمام پستی بلندی های زندگی اش را فقط می رقصد..کاش زندگی از آخر به اول بود..پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم‌..سپس کودکی معصوم میشدیم ودر نیمه شبی با نوازش های مادر آرام می مردیم...

به هیچ عنوان ریسک نکن 

دخترخاله من خودشو کشت دختر دار بشه با همین کارا نشد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اصلا ریسک‌نکن

من برا بچه دومم رژیم‌گرفتم ولی دختر شد هرکار بگی کردم 

اخرم به دکترم‌گفتم گفت من که گفتم رژیم قطعی نیس

اگر میخوای پشیمون نشی فقط ای وی اف وگرنه اصلا حامله نشو

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

دلتو به تغذیه خوش نکن... 

خیلیا رعایت کردن بازم نشده

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

الان میان میخورنت 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

خواهرشوهرم برا دختردار شدن رژیم گرفت تاثیر نداشت

نمیخوام دلتو خالی کنم ولی اگه نتیجه صد درصد میخوای آی وی اف کن

دارم سیاه ترین روزای زندگیم رو میگذرونم دیگه نفس های آخرمه تورو خدا برام دعا کنید و سوره توحید بخونید شاید زندگیم درست بشه و حال و هوام خوب بشه💔🥹نیازمند انرژی مثبت هایی هستم که شما دوستای گلم برام میفرستید😭🤍

فکر کنم شنیدم با ای وی افم قطعی نمیشه و احتمالش هست بازم اون جنسیتی باشه که نمیخوای

حق داری عزیزم دوست داری از دوتا جنس داشته باشی 

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن