2777
2789
عنوان

نی نی یار

208 بازدید | 21 پست

سلام دوستان لطفا و خواهشا شما کامنت نذارید. من با نی نی یار کار دارم.

@niniyar  

نی نی یار جان من کاربر @شکوه__السلطنه‍  هستم که به علت پرسیدن یه سوال و اعتراض به بلوایی که چند روز پیش در سایت به وجود اومده بود، یک هفته تعلیق شدم.

بماند که مقصرین اصلی این ماجرا و کسایی که هتاکی و توهین و تهدید کردن، هنوز هم دارن جولان میدن

من یک هفته اعلیق شدم ولی دوباره الان به همون کاربری معلق اخطار نارنجی ارسال شده!!!!! جریان چیه؟

ازتون خواهش میکنم رسیدگی کنید

و کاربری به ناحق تعلیق شده ی من رو برگردونید و این یکی رو تعلیق کنید.

در ضمن، من دوتا کاربری موازی نداشتم و از تعداد پست هامم مشخصه.‌‌ گویا چندسال پیش با ایمیلم اقدام ناموفقی برای ساخت کاربری داشتم بخاطر همین تاریخش برای اون موقع هاست

قرار بود تا چهارشنبه تعلیق باشه ولی گویا تصمیم گرفتن یک هفته دیگه هم بهش اضافه کنن!!!

آخه وقتی تعلیقه چرا باز اخطار میاد؟

@niniyar  

من به عنوان یه کاربر حقوقی دارم توی سایت و انتظار دارم به اعتراضم رسیدگی کنید

لطفا و خواهشا کاربری بنده رو برگردونید چون هیچ قانونی رو نقض نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجدد چک شد در زمان مشخص شده کاربری فعال میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

@ازسارابپرس ع‍زیزم شما میدونی تکلیف من چیه الان؟ تماس با ماهم که ماشالله یکبارم جواب ندادن

سلام

من اطلاعی ندارم.

نمی دونم چی باید بگم.

niniyar خودشون میان توضیح میدن.

امیدوارم این کاربری تون تعلیق نشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مجدد چک شد در زمان مشخص شده کاربری فعال میشه

زمان مشخص شده یعنی دوهفته دیگه؟!

چرا به کاربری معلق مجددا اخطار دادید؟!

یک هفته برای پرسیدن یه سوال کم بود؟؟

عزیزم واقعا این عدالت نیست!

خواهش میکنم تجدید نظر کنید

سلاممن اطلاعی ندارم.نمی دونم چی باید بگم.niniyar خودشون میان توضیح میدن.امیدوارم این کاربری تون تعلی ...

سلام.

واقعا این قانونه که به کاربری تعلیق شده مجددا اخطار بدن و تعلیق رو یک هفته دیگه تمدید کنن؟

عجیب نیست؟!

زمان مشخص شده یعنی دوهفته دیگه؟!چرا به کاربری معلق مجددا اخطار دادید؟!یک هفته برای پرسیدن یه سوال کم ...

چون دوباره تاپیک هارو چک کردم و شما فرومودین شماره ندارید بیاید سایت

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

متوجه نشدم؟!یعنی چی شماره ندارم؟

شما پیام نداده بودید که کد نمیاد مجدد ثبت نام کنید یا شماره جدید ندارید؟

و اینکه نی نی یار گفتن دیشب دلیلش رو براتون توضیح دادن پیگیری بابت چیه؟ 

چون دوباره تاپیک هارو چک کردم و شما فرومودین شماره ندارید بیاید سایت

کاربریم یه بار با اخطار زرد تعلیق شد 

دوباره به همون کاربری زرد اخطار دادید

به علت طرح مباحث مناقشه تفرقه انگیز سیاسی😐

واقعا گیج شدم این یعنی چی؟! کدوم مباحث سیاسی؟ با کاربری که وصل نیست بحث سیاسی کردم؟؟

کاربریم یه بار با اخطار زرد تعلیق شد دوباره به همون کاربری زرد اخطار دادیدبه علت طرح مباحث مناقشه تف ...

من کاربری شما رو برگردوندم اما زمانی که سوال کردم گفتن تذکر داشتید دلیلش هم تاپیک زدن در مورد سایت های دیگه بود من یک هفته به همون علت تعلیق میکنم اما مجدد نه تماس با نه اینجا پیام ندید برای بازگشت کاربری

شما پیام نداده بودید که کد نمیاد مجدد ثبت نام کنید یا شماره جدید ندارید؟

بله من بودم.

میخواستم کاربری جدید بزنم که با شما مطرح کنم ولی

کد تایید شماره برام نمی اومد

با ایمیلم امتحان کردم از قسمت ورود کاربر

متوجه شدم قبلا هم با اون ایمیل اقدام به ثبت نام کردم ولی ثبت نام تکمیل نشده بود.

الانم با همون ایمیل و شماره ی همسرم وارد شدم

به محض اینکه کاربری اصلیم برگرده اینو تعلیق میکنم

من کاربری شما رو برگردوندم اما زمانی که سوال کردم گفتن تذکر داشتید دلیلش هم تاپیک زدن در مورد سایت ه ...

خیلی لطف کردید

من نمیدونستم همچین تاپیکی تعلیقی داره.

الانم این کاربری @پانورآما  خدمتتون..

من با کاربری اصلیم که لطف کردید وصلش کردید میام سایت