2777
2789
من پسرم چهارسالشه از چه نظر منظورته؟

تربیت دادش چهارسالم خیلی عصبیه و داد و بیداد میکنه راه درست تربیتش چیه و اگر مثلا چیزی رو بخواد و براش نخریم توی خیابان شروع به دویدن میکنه راه حلش چیه؟

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تربیت دادش چهارسالم خیلی عصبیه و داد و بیداد میکنه راه درست تربیتش چیه و اگر مثلا چیزی رو بخواد و بر ...

باید اهمیت ندی ببین پسر من میدونه با داد و بیداد و جیغ هیچی به دست نمیاره ولی وقتی اروم حرفشو بزنه گوش میکنیم دو بار اینقدر جیغ زد که چی گفتم وقتی جیغ میزنی من نمیفهمم باید اروم صحبت کنی دیگه اروم شد گفت فلان چیزو میخوام بهش دادم الان دیگه اصلا جیغ و داد نمیکنه بیرونم میریم اصلا نمیگه اینو میخوام اونو میخوام حتی تو اسباب بازی فروشی چیزی که باید میگیره تشکر میکنا میاد بیرون حالا این کتاب های من دیگر ما واقعا عالیه تو این زمینه من خودم میخونمشون خیلی کمک میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باید اهمیت ندی ببین پسر من میدونه با داد و بیداد و جیغ هیچی به دست نمیاره ولی وقتی اروم حرفشو بزنه گ ...

میشه کتاب بهم معرفی کنید 

اسم کتاب من دیگر ما هست درسته ؟

مثلا توی خیابونیم از کنار سوپری رد میشیم چیپس میخواد مادرم اون لحظه پول همراهش نباشه و براش نخره میره میدوه و خودش رو وسط خیابون میندازه 

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

میشه کتاب بهم معرفی کنید اسم کتاب من دیگر ما هست درسته ؟مثلا توی خیابونیم از کنار سوپری رد میشیم چیپ ...

ببین یه کتاب نیست 7 جلده اسمش سری کتاب های من دیگر ما 

است عالیه برای تربیت  که چجوری رفتار کنی یه کتاب بازی بازوی تربیت هم داره همین نویسنده که توش بازی یاد داده که چطوری با بازی هابچمونو رشد بدیم اونم من دارم اینارو دختر خاله شوهرم که روانشناسه معرفی کرد بهم یه مشکلی داشتم با بچم زنگ زدم بهش گفت اینارو بخون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲