2777
2789
عنوان

مشورت

30 بازدید | 2 پست

بچه ها میخوام نظرتون رو درباره جنگ های جهانی یا علت جنگ هیتلر بدونیم چون هر چی بیشتر بدونیم بیشتر بدونیم باعث میشه بیشتر به این نتیجه برسیم که اطلاعاتمون کافی نیست و نمیدونیم

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

اتفاقا من ی پروژه خیلی سنگین داشتم و خیلی کتابها خوندم و حتی استادمون با ی محقق وقت حضوری گرفت و ما دانشجوهاشو برد دیدن این آقای محقق و تاریخدان و استادیار بودن رفتیم و نشست داشتیم و خیلی چیزا بدست آوردیم و تجربه فوقالعاده گران بهایی بود برامون یعنی ب معنای واقعی لذت بردم ب شخصه با همنشینی با همچین افراد باسواد وبی ادعایی 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اتفاقا من ی پروژه خیلی سنگین داشتم و خیلی کتابها خوندم و حتی استادمون با ی محقق وقت حضوری گرفت و ما ...

میشه به منم توضیح بدید؟ علت این جنگ ها چی بوده؟

چه کتابی بای بخونم؟

برای خشنودی قلب امام زمان جانمون صلوات بفرستید🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.