2777
2789

بچم ۶ماهشه منم دست تنها بودم تقریبا این مدتو شبا که کلافم میکنه از شدت بیخوابی و خستگی پامیشم واسه شیر شبش مثلا میگم کوفت و تند برخورد میکنم یکم غر میزنم باخودم پدر و مادرم هرچی بلدن بارم میکنن میگن ببر بده پرورشگاه تو لیاقت نداری شوهرتم وقتی بچت بزرگ تر بشه پرتت میکنه بیرون خاک برسرت برو تیمارستان بهت دارو بزنن تااخر عمرت بخواب و…….ینی هررررررچی بلدن بارم کردن

چن باری شوهرم زنگ زده که برین یکم بچه رو ازش بگیرین خسته ست استراحت کنه(وقتی که شیفته)اومدن دنبال بچه و همینجوری منو نفرین میکردن که خاکبرسرت الهی خیر نبینی و…..چرا اخه مگه چرا؟فقط چون گاهی کم میارم؟؟؟؟چرااا؟؟

حمایت میکنن بعد اگ گاهی با بچم اونم نه با بچه باخودم مثلا بگم کوفت بخواب دیگه نفرین عالم و ادمه بمن میکنن😂❤️‍🩹

خوده عزیزم،لطفا باخودت مهربون باش🧸به خودت رحم کن دختر 🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولشون كن فاز الكي مي گيرن اگه خستگي توروبدونن اين حرفا رو نمي زنن دركت نمي كن كه اينطوري مي گن

هزار بار شوهرم بهشون گفتع خسته میشه سختشه درس میخونم تازگیا گفته وقتی میرم شیفت حمایتش کنین اینم حمایتشون انقدر باحرفاشون ازارم میدن ک وقتی کنارشونم حس میکنم گوشتای تنم داره سلاخی میشه

بچه شیش ماهه نیاز به مراقبت آنچنانی نداره وقتی کمکی هم داری چرا اینقدر خسته‌ای؟ یعنی میگم شاید همین خانواده انرژیتو میگیرن تنها باشی راحت تر نیستی؟ یا نمیتونی روزی چند ساعت کامل بسپری بهشون و به خودت برسی؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه شیش ماهه نیاز به مراقبت آنچنانی نداره وقتی کمکی هم داری چرا اینقدر خسته‌ای؟ یعنی میگم شاید همین ...

خانوادم به محض میکنن مثلا حتی ب بچم میگم عه !میگن درس حرف بزن باهاش کاسه داغ تر از اشن یا چی

تنها میشه ولی خب گاها کم میارم

مامانت یک زنه،یک مادره باید خیلی خوب درکت کنه....بعضی وقتها آدم واقعا خسته میشه و کم میاره....اشکال ...

مامانم اتفاقا این حرفارو میزنه شوهرت پرتت میکنه بیرون چن سال دیگ

برو تیمارستان بستری شو

الهی به طلا دست بزنی خاکستر بشه

الهی خیر نبینی

…….همهیییییی اینا سرهمین که خسته میشم یا مثلا میگن گوه خوردی بچه اوردی

خانوادم به محض میکنن مثلا حتی ب بچم میگم عه !میگن درس حرف بزن باهاش کاسه داغ تر از اشن یا چیتنها میش ...

بچه رو بده چند ساعت کامل نگه دارن خودت بخواب. برو خرید. یه کلاس ثبت نام کن. بشین تو پارک. بعدم بردار برگرد خونه‌. نمون که خستگی و فشارت رو ببینن و نظر بدن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه رو بده چند ساعت کامل نگه دارن خودت بخواب. برو خرید. یه کلاس ثبت نام کن. بشین تو پارک. بعدم بردار ...

خودشون با اصراااااار میان منو میبرن😂جالبع باهاشون ی ماه قهر و قطع رابطه بودم سر همین کاراشون بزور اومدن دنبالم سوغاتی اوردن رفتم خونشون دوروز نکشیده انقدر فحشم دادن حالم از خودم بهم میخوره

خودشون با اصراااااار میان منو میبرن😂جالبع باهاشون ی ماه قهر و قطع رابطه بودم سر همین کاراشون بزور ا ...

بهانه بیار نرو. یا به همین سبکی که میگم برو. بگو بچه اذیتتون میکنه اعصابتون بهم میریزه رو من خالی میکنید. به مرور عادت اینکه شوهرت شیفته تو باید بری رو ترک کن.

مامانم اتفاقا این حرفارو میزنه شوهرت پرتت میکنه بیرون چن سال دیگبرو تیمارستان بستری شوالهی به طلا دس ...

وقتی میبینی معذرت میخام مادرت فاقد درکو شعوره پیشش گلایه نکن.....خواهرشوهرای من وقتی به مادر شوهرم از خستگی گلایه میکنن بخدا مادر شوهرم میره ۲ روز بچهاشونو نگه میداره که دختراش استراحت کنن.....یا نهار درست میکنه میگه بیاد اینجا....بعدنهار بچهارو بازی میده به دختراشم میگه برین  استراحت کنین....خیلی وقتا میره تو کارهای خونه به دختراش کمک میکنه.......مامان منم مثل مامان شما یکروز بچهای منو نگه نداشت....بعضی وقتها از شدت خواب آلودگی آرزو میکردم بیمارستان بستری بشم تا چند روزی بتونم استراحت کنم.....