2777
2789
عنوان

تولدمه

89 بازدید | 18 پست

همیشه دوست داشتم روز تولدم حداقل یکمی پول داشتم برا خودم یه حرکتی بزنم ولی لامصب میرسه به این روز انگار فقر داره متولد میشه😂

خداراشکر با اینکه خیلی خوش اخلاق و مهربونم ولی کسی برام کادویی چیزی نمیگیره 🥲😂

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

من روز تولدم از ۸ صبح خوابیدم تا ۷ شب اصن انقد خوش گذشت

بهترین کادویی ک میتونی ب خودت بدی همینه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روز تولدم از ۸ صبح خوابیدم تا ۷ شب اصن انقد خوش گذشتبهترین کادویی ک میتونی ب خودت بدی همینه

چقدر خووب😍من خوابگاهم اینجا خواب معنی نداره 😂نمیذارن که

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

پدر مادرت کجان عزیزم؟بهت کادو نمیدن؟

دور از خونوادم ...دانشگاهم ...اونام‌معمولا نه ولی گاها بابام کیک میگرفت

تولــــــــــــــدت مبـــــــــــــارک😍❤️🎉

دورت بگردممم مرسیب

چقدر خووب😍من خوابگاهم اینجا خواب معنی نداره 😂نمیذارن که

وای من حرفشم زدم خوابم گرفت😂🥲

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

عزیزمممم تولدت مبااارك باشه💗💗کروسان یه کیک قلبی اسمارتیزی بگیر هزینش زیاد نمیشه واسه خودت روش یه ش ...

😍😍😍💙🫂فدات بشم ممنون از اینکه وقت گذاشتی چشم

تولدت مبارک باشه ایشالا امسال ب همه آرزوهات برسی یه شوهر خوب پیدا کنی 😂😂😂

😂😂دورت بگردم اخه من برگشتم خونمون بعد یک ماه و خورده ای مثلا دلم تنگشون بود ...دیدم خواستگار دعوت کردن بدون هیچ نظری از من ..مثلا نامزد دارم البته پیام داد خیلی رک و ساده بدون هیچی ایموجی گفت شنیدم تولدته ،تولدت مبارک🥲